Την προσεχή Κυριακή ψηφίζουμε για να επιλέξουμε τη Διοίκηση του Δήμου που κατοικούμε. Του Μιχάλη Ξανθόπουλου Ψηφίζουμε…

Την προσεχή Κυριακή ψηφίζουμε για να επιλέξουμε τη Διοίκηση του Δήμου που κατοικούμε.

Του Μιχάλη Ξανθόπουλου

Ψηφίζουμε για Δήμαρχο και για Δημοτικούς Συμβούλους, μια διαδικασία καθοριστική για την πορεία του τόπου μας.

Είναι κρίσιμο για το μέλλον της πόλης μας, οι επιλογές Δημάρχου και Διοίκησης.

Φυσικά και θέλουμε έναν Δήμαρχο έντιμο, ανιδιοτελή, αφοσιωμένο στα καθήκοντά του, υπηρέτη του λαού που θα βελτιώνει συνεχώς την καθημερινότητα.

Έναν Δήμαρχο εργατικό, συνεπή, αποφασιστικό που θα διεκδικεί από την κεντρική εξουσία και θα πετυχαίνει το καλύτερο αποτέλεσμα

Θέλουμε έναν Δήμαρχο με όραμα για να οδηγήσει την πόλη σε ανάπτυξη, η οποία θα φέρει δουλειές σε εργαζόμενους και επαγγελματίες.

Θέλουμε Δήμαρχο που να κάνει διάφανη και σωστή διαχείριση των όποιων δημοτικών πόρων.

Θέλουμε Δήμαρχο και Διοίκηση με κοινωνική ευαισθησία για όλους τους δημότες που έχουν ανάγκη.

Θέλουμε Δήμαρχο και Διοίκηση που να έχει ως προτεραιότητες την εκπαίδευση και την υγεία, που να προστατεύει το περιβάλλον, να δημιουργεί νέους χώρους αθλητισμού, περιπάτου, πρασίνου, αναψυχής.

Η ανάπτυξη του Δήμου είναι το κλειδί για να επιτευχθούν τα παραπάνω και να διασφαλίσουμε την καλύτερη ποιότητα ζωής.

Η ανάπτυξη όμως θα είναι μια πραγματικότητα, μόνο με τα μεγάλα έργα που θα υλοποιηθούν, ταυτόχρονα με την κοινωνική και περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.

Ναυαρχίδα των έργων μας, η δημιουργία του Μητροπολιτικού Πάρκου Παύλου Μελά, με την περιβαλλοντική αναβάθμιση του πρώην στρατοπέδου και την αποκατάσταση, επανάχρηση και αξιοποίηση των ιστορικών κτηρίων.

Γι αυτό το έργο εξασφαλίσαμε 41 εκατομμύρια ευρώ.

Η Δημοτική Αρχή πρότεινε και έγινε δεκτή η πρόταση από την Πολιτεία, για δημιουργία νέου Ογκολογικού Νοσοκομείου στο πρώην στρατόπεδο Καρατάσιου, ενώ αποφασίστηκε η ανάπλαση του περιαστικού δάσους Ευκαρπίας με φύτευση 300.000 δένδρων από την χορηγία του Σταύρου Ανδρεάδη.

Εγκρίθηκε χρηματοδότηση 5,79 εκατομμυρίων ευρώ για αντιπλημμυρική θωράκιση της Νικόπολης και της Ευκαρπίας.

Ευ Πολις Μιχάλης Ξανθόπουλος

Κατασκευάστηκε ένα πρότυπο πάρκο στη Νικόπολη, ενώ σημαντικά είναι τα αθλητικά έργα:

Ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου στην Άνω Ηλιούπολη, αξιοποίηση του εγκαταλελειμμένου ΕΑΚ Βαρέων Αθλημάτων με την οποία η πάλη απέκτησε το δικό της σπίτι, γήπεδο στίβου και ποδοσφαίρου στο ΔΑΚ Πολίχνης που είναι μια από τις σημαντικότερες αθλητικές κυψέλες της δυτικής Θεσσαλονίκης, ταρτάν στίβου στο γήπεδο ποδοσφαίρου του ΕΑΚ Σταυρούπολης και πολλές ακόμη παρεμβάσεις σε γήπεδα ποδοσφαίρου, 5Χ5, μπάσκετ, τέννις κ.α.

Επίσης, με χορηγία της κυρίας Αναστασίας Λαδένη, Νηπιαγωγείο στην Ευκαρπία και δύο Βρεφονηπιακοί Σταθμοί στα Μετέωρα και στους Ανθόκηπους Ευκαρπίας.

Όλα αυτά τα έργα σε συνδυασμό με τις ελεύθερες περιοχές που είναι ενταγμένες στο Σχέδιο, 400 και πλέον στρεμμάτων στην Π16, δίπλα στο νέο Ογκολογικό, θα καλύψουν τις νέες ανάγκες που θα προκύψουν.

Η Διοίκηση διεκδίκησε, πέτυχε χειροπιαστά αποτελέσματα με σημαντικά έργα και συνεχίζει.

Το όραμα του Δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη για την ανάπτυξη του Δήμου Παύλου Μελά που είναι και δικό μου όραμα, γίνεται πράξη.

Με την παρουσία μου στον συνδυασμό Ευ Πολις του Δημάρχου Δημήτρη Δεμουρτζίδη, βάζω κι εγώ ένα λιθαράκι στην αναπτυξιακή πορεία του Δήμου Παύλου Μελά.

Αγαπητές φίλες, Αγαπητοί φίλοι,

Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη, βαδίζουμε σταθερά, προετοιμάζοντας το μέλλον για τις επόμενες γενιές.

Μιχάλης Ξανθόπουλος πρώην Δήμαρχος Πολίχνης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Το άρθρο Ψηφίζουμε για το μέλλον της πόλης μας – Άρθρο του Μιχάλη Ξανθόπουλου εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.