Μετά τη χθεσινή (3/10) κόντρα στη Βουλή μεταξύ της «Ελληνικής Λύσης» και της «Νίκης», ο…

Μετά τη χθεσινή (3/10) κόντρα στη Βουλή μεταξύ της «Ελληνικής Λύσης» και της «Νίκης», ο Κυριάκος Βελόπουλος δέχτηκε σήμερα (4/10) επίθεση και από τους «Σπαρτιάτες», με τον πρόεδρο του κόμματος, Βασίλη Στίγκα, να τον κατηγορεί ουσιαστικά για εμπλοκή με «μαύρο» χρήμα.

Την Τρίτη (3/10), ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε πως βουλευτής της «Νίκης» κουβαλούσε την τσάντα του επιχειρηματία, Βίκτωρα Ρέστη, θέλοντας προφανώς να καταδείξει ότι οι βουλευτές του συγκεκριμένου κόμματος είναι πολιτικά υποχείρια του συγκεκριμένου επιχειρηματία.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον επικεφαλής της «Νίκης», Δημήτρη Νατσιό, ο οποίος δεν παρέλειψε να θυμίσει τις κυβερνητικές «υπηρεσίες» που πρόσφερε την προηγούμενη εβδομάδα, στο ζήτημα της ΑΔΑΕ, το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου.

«Φυσικά, για τον κύριο που σας πρόσφερε απλόχερα τη δήθεν πλειοψηφία με δεκανίκι δύο ψήφων και που αποφάσισε σήμερα να θολώσει τα νερά, εκτοξεύοντας ψεύδη εναντίον της Νίκης, τον πληροφορούμε ότι απαξιούμε να ασχοληθούμε μαζί του.

Είναι αρχή της Νίκης ότι οι πολιτικοί πρέπει να ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα του λαού, και όχι ο λαός με τα προσωπικά προβλήματα των πολιτικών», είπε ο πρόεδρος της «Νίκης».

Στίγκας: «Αν είχα αρχηγό που τα έπαιρνε μαύρα…»

«Εγώ, αν είχα αρχηγό που τα έπαιρνε μαύρα, θα έκλαιγα και θα ντρεπόμουν», απάντησε από το βήμα της Βουλής, ο Βασίλης Στίγκας, στις φωνές του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της «Ελληνικής Λύσης», Κωνσταντίνου Χήτα.

Ο Βασίλης Στίγκας αναφέρθηκε στην καταγγελία του πρώην βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης», Αντώνη Μυλωνάκη, ο οποίος είχε δηλώσει ότι οι βουλευτές του κόμματος έδιναν 500 ευρώ «μαύρα», κάθε μήνα, στο κόμμα.

«Ο κ. Μυλωνάκης είπε ότι ο αρχηγός σας τα έπαιρνε κάτω από το τραπέζι. 5.000 ευρώ το μήνα. 240.000 ευρώ στην τετραετία.

Πού είναι η δικαιοσύνη; Μόνο εμάς τους Σπαρτιάτες ήθελαν να κυνηγήσουν;», σημείωσε ο κ. Βασίλης Στίγκας.

Προηγουμένως, ο επικεφαλής των «Σπαρτιατών» έβαλλε κατά του προέδρου της «Ελληνικής Λύσης» για τις κηραλοιφές που πουλά μέσω τηλεοπτικών εκπομπών, ενώ τον συνέδεσε με τον Πέτρο Κυριακίδη, ερευνώμενο από τη Δικαιοσύνη επιχειρηματία και πρώην ιδιοκτήτη του καναλιού Alert, στο οποίο ο Κυριάκος Βελόπουλος παρουσιάζει τις εκπομπές τηλεπώλησης.

Ειδικότερα, ανέφερε ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος αγόρασε το συγκεκριμένο κανάλι «για να βρίζει τους πολιτικούς του αντιπάλους», συμπληρώνοντας πως σε βιβλίο του ο κ. Βελόπουλος ενέταξε τον χουντικό Γεωργαλά «στους πνευματικούς δασκάλους του».

«Με μαφιόζους δεν μιλάμε»

Αμέσως μετά την τοποθέτηση του Βασίλη Στίγκα, ο Κωνσταντίνος Χήτας πήρε τον λόγο, περιγράφοντας τον πρόεδρο των «Σπαρτιατών» ως αχυράνθρωπο του Κασιδιάρη.

«Εμείς ασχολούμαστε μόνο με σοβαρούς πολιτικούς, όχι με αχυρανθρώπους. Δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθούμε με εσάς, αδιαφορούμε και νιώθουμε απέχθεια», είπε.

Κατά τη χθεσινή (3/10) συνεδρίαση της Ολομέλειας, ο Κυριάκος Βελόπουλος είχε πετάξει το γάντι στους «Σπαρτιάτες», λέγοντας:

«Με μαφιόζους δεν μιλάμε. Είστε υποστηρικτές των ναζί. Εσείς οι δήθεν πατριώτες, συνεργάτες των ναζί, δεν ψηφίσατε το ΕΣΡ, γιατί έβαλε τους ομοϊδεάτες σας στη φυλακή, η κυρία Κουτζαμάνη. Γι’ αυτό δεν ψηφίσατε. Αυτός που είναι φυλακή, σάς έστειλε εδώ μέσα. Αλλιώς, δεν θα σας ήξερε ούτε ο θυρωρός».





Το άρθρο Χαμός στη Βουλή: «Μαχαίρια» μεταξύ Ελληνικής Λύσης-Νίκης-Σπαρτιατών εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.