Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Χαλκίδας, όπου λίγο πριν τις 8 το πρωί μία γυναίκα 39 ετών δολοφόνησε με δεκάδες μαχαιριές τον 43χρονο εραστή της, έξω από το σπίτι του, με τη σύζυγό του να είναι αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού, καθώς ήταν στο μπαλκόνι.

Σύμφωνα με στοιχεία των αρχών τα κίνητρα του εγκλήματος φαίνεται πως είναι ερωτικά και αποδίδονται σε εκδίκηση της 39χρονης.

Η δολοφονία έγινε επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου κοντά στο 4ο Γυμνάσιο Χαλκίδας. Για το περιστατικό η αστυνομία ενημερώθηκε από τη σύζυγο του θύματος, η οποία τηλεφώνησε και είπε πως μία γυναίκα μαχαιρώνει τον άνδρα της. «Τρέξτε σκοτώνουν τον άντρα μου», φέρεται να είπε.

Μάλιστα στην αστυνομία τηλεφώνησαν και δύο περίοικοι οι οποίοι ανέφεραν πως ένας άνδρας και μία γυναίκα έχουν άγριο καβγά στο δρόμο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν δύο μαχαίρια

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και εντόπισαν νεκρό τον άνδρα πεσμένο στο δρόμο με ένα μαχαίρι καρφωμένο στην αριστερή του ωμοπλάτη του, ενώ έξω στο όχημα του 43χρονου βρέθηκε και δεύτερο μαχαίρι με αίματα. Δίπλα στον άνδρα με αίματα στα ρούχα της ήταν μία 39χρονη γυναίκα, η οποία και συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες δράστης και θύμα είχαν ερωτική σχέση με την 39χρονη να μαχαιρώνει τον 43χρονο μετά από καβγά.

Στο ΑΤ προσήχθη η δράστιδα, αλλά και η σύζυγος του θύματος για μαρτυρική κατάθεση.

Του είχε στήσει καρτέρι

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον 43χρονο άνδρα λίγο πριν πέσει θύμα άγριας δολοφονίας από την 39χρονη γυναίκα στη Χαλκίδα. Στο βίντεο φαίνεται ο 43χρονος τη στιγμή που εξέρχεται από το σπίτι του και βγαίνει στο δρόμο κατευθυνόμενος προς το αυτοκίνητό του.

Ο ίδιος δεν γνωρίζει πως λίγα μέτρα πιο κάτω παραμόνευε η 39χρονη γυναίκα , η οποία και όπως όλα δείχνουν του είχε στήσει καρτέρι.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά η δράστιδα, αφού καβγάδισε με το θύμα στη συνέχεια τον μαχαίρωσε πολλές φορές, ενώ οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν ένα μαχαίρι καρφωμένο στην αριστερή ωμοπλάτη του 43χρονου, ο οποίος ήταν πεσμένος στο έδαφος σε μία λίμνη αίματος.

Αυτόπτης μάρτυρας της άγριας δολοφονίας ήταν η σύζυγος του θύματος, η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν στο μπαλκόνι. Αμέσως, κάλεσε την Αστυνομία φωνάζοντας «τρέξτε, σκοτώνει τον άντρα μου».

43xronos-xalkida-mak2
Ο 43χρονος Σάκης Νικολάου, που δολοφονήθηκε από την 39χρονη

 

Τον παρενοχλούσε, αλλά δεν είχαν δεσμό

Κατηγορηματικά αρνείται η πλευρά του θύματος ότι υπήρχε ερωτικός δεσμός ανάμεσα στον 43χρονο ξυλουργό Σάκη Νικολάου, και την 39χρονη.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Αθανάσιος Τάρτης, απέρριψε τις πληροφορίες αυτές, τονίζοντας ότι η γυναίκα που μαχαίρωσε τον 43χρονο ξυλουργό στο επάγγελμα, τον παρενοχλούσε συστηματικά με ερωτικό κίνητρο, αλλά δεν υπήρχε δεσμός.

Σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων του, ο 43χρονος Σάκης Νικολάου, ξυλουργός στο επάγγελμα, ήταν μία συγκροτημένη προσωπικότητα και αφοσιωμένος στην επιχείρησή του και τη σύζυγό του.

Κόρη ψάλτη και ανιψιά μητροπολίτη

Η δολοφόνος, κόρη ψάλτη και ανιψιά μητροπολίτη, έχει κατάστημα στην παραλία της Χαλκίδας, το οποίο αυτή την περίοδο είναι κλειστό, ενώ στο παρελθόν είχε λειτουργήσει ως κατάστημα με εκκλησιαστικά είδη.

Είναι και η ίδια παντρεμένη και μάλιστα ο σύζυγός της είχε φιλικές σχέσεις με το θύμα. «’Ηταν φίλοι από μικρά παιδιά, μιας και κατάγονταν από το ίδιο χωριό, τα Λουκίσια» αναφέρει κάτοικος της περιοχής.

Είχε πάει στο σπίτι του για καυγά

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες το βράδυ η 39χρονη εμφανίστηκε στο σπίτι του θύματος και προκάλεσε επεισόδιο. Mάλιστα, ήταν τέτοια η φασαρία, ώστε στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία.

Η γυναίκα έφυγε τελικά γύρω στις 4 το πρωί από το σπίτι του ξυλουργού και επέστρεψε αργότερα, περιμένοντάς τον να κατέβει. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία λόγια της 39χρονης προς τη σύζυγο του θύματος ήταν: «Εγώ θα τον πάρω από σένα!».

Η εικόνα που μεταφέρουν γνωστοί των εμπλεκομένων στην υπόθεση είναι ότι η γυναίκα δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει τον χωρισμό της μαζί του