Ένα ακόμη τροχαίο ατύχημα με πατίνι σημειώθηκε τα ξημερώματα στην ανατολική Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια 27χρονη γυναίκα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, το ατύχημα σημειώθηκε την νύχτα στη 01:20 στη συμβολή των οδών Πόντου και Σουρμένων στην περιοχή της Καλαμαριάς.

Η 27χρονη η οποία επέβαινε σε ηλεκτρικό πατίνι, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο και έπεσε πάνω σε σταθμευμένο όχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Διακομίστηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, εκτός κινδύνου.

Δύο νεκροί στην Αθήνα από παρασύρσεις

Δύο τροχαία δυστυχήματα, με ισάριθμους νεκρούς, σημειώθηκαν στην Αττική το βράδυ της Τρίτης.

Τα δυστυχήματα συνέβησαν σε Κερατσίνι και Κολωνό, όπου δύο άνθρωποι, ένας άνδρας και μια γυναίκα, παρασύρθηκαν από αυτοκίνητα και τραυματίστηκαν θανάσιμα.

Το πρώτο τροχαίο δυστύχημα έγινε στις 21:20, όταν ένα αυτοκίνητο που κινούνταν στην Λεωφόρο Δημοκρατίας στο Κερατσίνι, στην διασταύρωση της με την Γρηγορίου Λαμπράκη, παρέσυρε μια ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία έχασε τη ζωή της. Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη.

Λίγη ώρα αργότερα καταγράφηκε δεύτερη παράσυρση πεζού, αυτήν την φορά στον Κολωνό. Στις 22:40, στην διασταύρωση των οδών Λένορμαν και Παλαμηδίου, ένα αυτοκίνητο παρέσυρε έναν πεζό άνδρα, ο οποίος λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματα του. Μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες η ταυτότητα του παρέμενε άγνωστη.