Ένα περίεργο, όσο και τραγικό τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν άνδρα 51 ετών σημειώθηκε σήμερα στην Παλαιά Εθνική Οδό Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, στις 12:40 το μεσημέρι, το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος 51χρονος συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό που οδηγούσε ένας άνδρας 41 ετών. Το δυστύχημα σημειώθηκε στο 35ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού.

Ιδιοκτήτης της εταιρείας που ανήκε το φορτηγό ήταν ο 51χρονος

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 51χρονος ήταν ο ιδιοκτήτης της εταιρείας στην οποία ανήκε το φορτηγό με το οποίο συγκρούστηκε με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Πέλλας.

Σημειώνεται ότι ο δρόμος Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης και μάλιστα σε ένα μεγάλο τμήμα του αποτελεί “καρμανιόλα”, καθώς δεν είναι διπλός, αλλά παραμένει έτσι επί δεκαετίες με στροφές και επικίνδυνα σημεία. Συχνά σημειώνονται τροχαία λόγω προσπεράσεων από οδηγούς, που δεν έχουν ορατότητα.

Κάτοικοι της περιοχής, αλλά και όσοι περνούν συχνά από τον συγκεκριμένο δρόμο μιλούν για τα χάλια του οδικού δικτύου, κάτι που συμβαίνει και στον άλλο οδικό άξονα.

Όσοι πηγαίνουν από Θεσσαλονίκη προς Αρχαία Πέλλα και Γιαννιτσά, χαρακτηρίζουν την συγκεκριμένη οδό ως “δρόμο της ντροπής”. Δεν έχει αξιωθεί ακόμη η πολιτεία να φτιάξει έναν αξιοπρεπή οδικό άξονα προς την σημαντική και για τουριστικούς σκοπούς Αρχαία Πέλλα, όπως αναφέρουν.