Τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τη 1.00 το μεσημέρι στην εθνική οδό Πατρών – Αθηνών στο ύψος της Παναγοπούλας, κάτω από συνθήκες, που συγκλονίζουν.

Μια κοπέλα 22 ετών έχασε τη ζωή της σε όταν την παρέσυρε φορτηγό – νταλίκα, την ώρα, που η νεαρή γυναίκα είχε κατεβεί από το αυτοκίνητό της για να δει την ζημιά ύστερα από σύγκρουση του Ι.Χ. με άλλο αυτοκίνητο.

Αυτή η τραγική συγκυρία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της κοπέλας με καταγωγή από την Αλβανία, αφού μάλλον δεν πρόλαβε να την αποφύγει ο οδηγός της νταλίκας.

Συγκεκριμένα λίγο μετά τα τούνελ στην Ολυμπία Οδό, το αυτοκίνητο που οδηγούσε η νεαρή οδηγός συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα.

Τότε, η 22χρονη κατέβηκε από το όχημά της για να δει τί έχει συμβεί και παρασύρθηκε από μεγάλο φορτηγό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο. Κατά μία εκδοχή πήγε να βάλει τρίγωνο ασφαλείας λίγο πιο πίσω από το αυτοκίνητό της, αλλά δεν πρόλαβε να ξεφύγει από το φορτηγό.

trox1_2

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο ρεύμα προς Αθήνα, ενώ στο σημείο έσπευσε μονάδα του ΕΚΑΒ και αστυνομία, διακόπτοντας την κυκλοφορία για αρκετή ώρα.

Παρά τις προσπάθειες των διασωστών η 22χρονη δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.