Τις σορούς δύο ανδρών ανέσυραν οι πυροσβεστικές δυνάμεις έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε σε αποθηκευτικό χώρο στο Κορωπί Αττικής.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης πυρκαγιάς σε παλιά αποθήκη με πάνελ στη θέση Σκουπέρη στο Κορωπί Αττικής, οι πυροσβεστικές δυνάμεις εντόπισαν τις σορούς δύο ανδρών.

Πρόκειται για άνδρες ηλικίες περίπου 65 και 35-40 ετών. Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Σε κτίριο στην οδό Βουλής

Πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 6 και μισή το πρωί σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην οδό Βουλής στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, η φωτιά έχει τεθεί υπό έλεγχο και δεν υπάρχει κίνδυνος επέκτασης της πυρκαγιάς σε διπλανά κτίρια.

Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Λόγω της πυρκαγιάς, η αστυνομία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας στην οδό Καραγιώργη Σερβίας από το ύψος της πλατείας Συντάγματος.

Σε διαμέρισμα του Βύρωνα

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 8 το πρωί σε διαμέρισμα δεύτερου ορόφου σε πολυκατοικία επί της οδού Γεωργίου Γεννηματά στον Βύρωνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική δεν υπάρχει κάποιος εγκλωβισμένος εντός του διαμερίσματος.

Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα.

Στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης

Φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς ημιυπόγειο διαμέρισμα στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης, ενώ ο ένοικός του το εγκατέλειψε και μεταφέρθηκε με αναπνευστικά προβλήματα στο νοσοκομείο.

Για την κατάσβεση επιχείρησε η Πυροσβεστική που διενεργεί έρευνα για τα αιτία της φωτιάς.