Σε εξέλιξη βρίσκεται, από τις πρώτες πρωiνές ώρες, επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας στα Προσφυγικά της λεωφόρου Αλεξάνδρας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται σε εμπρηστικές επιθέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έως τώρα έχει προσαχθεί ένα νεαρό άτομο, που φέρεται να εμπλέκεται στον εμπρησμό των εγκαταστάσεων του REAL F M. και της REAL NEWS.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου ανήρτησε στο F.B. πρωϊνή δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδδωρικάκου, που αναφέρεται στη σύλληψη του δράστη:

52 λ. 
Ακόμη μία εγκληματική πράξη εξιχνιάστηκε. Μετά από οργανωμένη επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας, συνελήφθη σήμερα ο φερόμενος ως δράστης της εμπρηστικής επίθεσης στα γραφεία της real news, πριν από λίγους μήνες. Συνεχίζουμε αποτελεσματικά. Για να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη οι δράστες κάθε εγκληματικής δράσης.
Ο δράστης εντοπίστηκε από υλικό, που κατέγραψαν οι κάμερες γειτονικών επιχειρήσεων, όπου φαίνονται χαρακτηριστικά του φερόμενου ως εμπρηστή.

Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης αναμένεται αναλυτική ενημέρωση από την ΕΛΑΣ.