Στις 12 μ.μ. αναμενόταν να φτάσει στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στη Ν. Σμύρνη, αλλά…

Στις 12 μ.μ. αναμενόταν να φτάσει στο εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ στη Ν. Σμύρνη, αλλά ο Στέφανος Κασσελάκης τούς… έστησε, καθώς άργησε αρκετά να φτάσει, περίπου 40 λεπτά. Ο υποψήφιος πρόεδρος είναι ατραξιόν από όποιο σημείο περνά και ήταν από τις αιτίες, που καθυστέρησε να φτάσει, για να ψηφίσει.

Ο κ. Κασσελάκης αφίχθηκε με μοτοσικλέτα στο κέντρο της Ν. Σμύρνης, όπου βρισκόταν πολύς κόσμος και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι περίμεναν σε ουρές, για να ψηφίσουν.




εκλογές ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Σμύρνη, Κασσελάκης

Σύμφωνα με τον Alpha, ο Στέφανος Κασσελάκης καθυστέρησε λόγω της κίνησης σε δρόμους της Αθήνας, αλλά κυρίως επειδή σταματά συχνά-πυκνά, για να βγάλει σέλφις με περαστικούς, οι οποίοι τον αναγνωρίζουν.

Μόλις έφτασε, ο κ. Κασσελάκης απευθύνθηκε σε δημοσιογράφους και κόσμο, λέγοντας:

«Επιτρέψτε μου να ψηφίσω», ανέφερε χαμογελαστός.



Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, ο κ. Κασσελάκης δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Καταρχάς, ευχαριστώ όλο τον κόσμο που έχει ψηφίσει μέχρι στιγμής. Έχουμε ακόμα χρόνο, η κάλπη είναι άδεια, όλα κρίνονται σήμερα. Χιλιάδες κόσμος είναι εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ και της σύγχρονης κυβερνώσας Αριστεράς που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Όλοι μας εμείς, στην πρώτη γραμμή, οφείλουμε να τους ακούσουμε. Ευχαριστώ από καρδιάς. Από αύριο προχωράμε μαζί και τώρα επιτρέψτε μου να πάω στο αεροδρόμιο να παραλάβω τη μητέρα μου που έρχεται από την Αμερική».



Το άρθρο Στέφανος Κασσελάκης: Στη Ν. Σμύρνη με καθυστέρηση 40 λεπτών-Γιατί άργησε να φτάσει εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.