Στα… πιτς μένει ο Στέφανος Κασσελάκης, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις «αγωνιστικές» του υποχρεώσεις, καθώς…

Στα… πιτς μένει ο Στέφανος Κασσελάκης, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις «αγωνιστικές» του υποχρεώσεις, καθώς υπέστη χθες (2/12) θλάση, συμμετέχοντας στο Πρωτάθλημα Τύπου, όπου αγωνίστηκε με τους δημοσιογράφους της Αυγής κόντρα το «Sportal». Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν άτυχος, καθώς τραυματίστηκε, ωστόσο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο… τρόπος. Κι αυτό γιατί ο Κασσελάκης νόμιζε ότι τον χτύπησε κάποιες αντίπαλος, ωστόσο υπάρχει και η διαφορετική οπτική. Ποια είναι όμως η άλλη -και μάλλον- επικρατέστερη εκδοχή για τον τραυματισμό του;

Ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, αθλητικός συντάκτης του Mega, ο οποίος αγωνίστηκε με την ομάδα του «Sportal», έδωσε τη δική του εκδοχή, που είναι και εκδοχή πολλών, οι οποίοι βρίσκονταν στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα, μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», λέγοντας:

«Ο Στέφανος Κασσελάκης αγωνίστηκε για περίπου 30 λεπτά. Εμείς δεν ξέραμε ότι θα παίξει στο ματς, το μάθαμε εκεί. Τον είδαμε, ωραίο, ψηλό με το νούμερα 10 στην πλάτη. Εκεί στο κέντρο έπαιξε και ήταν καλός. Κάποια στιγμή τραυματίστηκε, σε άτυχη στιγμή για εκείνον. Θα πω αυτό που είδα… Κάποια στιγμή πέταξε την μπάλα, την έχασε και έπεσε κάτω, λέγοντας ”πονάει η γάμπα μου”. Ο διαιτητής έδωσε… κασσελακικό φάουλ, λίγο υπερβολικό. Γυρίζοντας προς το μέρος μας, είπε ότι κάποιος από την ομάδα τον «βρήκε ψηλά στο πόδι», ωστόσο του είπαμε… ”Πρόεδρε, δεν ήταν κανείς γύρω σου, όταν χτύπησες». Προφανώς υπέστη κάποιο τράβηγμα. Και κάπου εκεί κατάλαβε και ο ίδιος τι συνέβη. Στη συνέχεια ο Κασσελάκης είπε ”α, νόμιζα ότι κάποιος με χτύπησε”».

Για την ιστορία, το «Sportal» πήρε το Πρωτάθλημα, μετά τη νίκη του με 5-0 επί της «Αυγής» και επί συνόλου 14 ομάδων, που φτιάχνουν Μέσα Ενημέρωσης.



Το άρθρο Στέφανος Κασσελάκης: Πώς τραυματίστηκε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ-Νόμιζε ότι τον χτύπησαν! εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.