Η σορός του Μπάμπη Κούτσικου βρέθηκε μέσα σε βάλτο στην περιοχή Κάμπος Ευηνοχωρίου, στην Ευαγγελίστρια, αλλά τα μυστικά μένουν, καθώς δεν έχουν ξεκαθαριστεί τα αίτια της άγριας δολοφονίας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, την σορό εντόπισε εθελοντής με τον σκύλο του. Η σορός ήταν μπρούμυτα, έχει εμφανή ίχνη σήψης και ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση λόγω των αλλοιώσεων που επιφέρει η πολυήμερη παραμονή στον βάλτο.

Στο σημείο μετέβη ο ιατροδικαστής Πατρών ο οποίος ζήτησε από τους αστυνομικούς να μην μετακινήσουν τον νεκρό για να πραγματοποιήσει εκείνος την αυτοψία του χώρου.

Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι πρόκειται για τη σορό του Μπάμπη Κούτσικου, ωστόσο επισήμως θα φανεί από την ιατροδικαστική εξέταση.

Στο σημείο, που βρίσκεται μεταξύ Μεσολογγίου και Ευηνοχωρίου, έσπευσαν οχήματα της ΕΛΑΣ και ένα της πυροσβεστικής και απέκλεισαν τον χώρο για τις έρευνες.

Σημειώνεται ότι τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών έχουν επιστρέψει εδώ και μερικές ημέρες στην Αθήνα και την σορό την βρήκε ιδιώτης εθελοντής με το σκύλο του.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του Μπάμπη Κούτσικου που έχει εξαφανιστεί από τις 4 Ιανουαρίου συνεχίζονταν με αμείωτο ρυθμό. Σε αυτές συμμετείχε ειδική ομάδα με τρεις σκύλους, οι οποίοι είναι εκπαιδευμένοι να εντοπίζουν ανθρώπινα υπολείμματα, ακόμη και σε βάθος πολλών μέτρων.

Τώρα αναμένουν όλοι να περιγράψει ο κρεοπώλης πως δολοφονήθηκε ο 31χρονος Μπάμπης, αν τα κίνητρα ήταν οικονομικά ή αν κρύβεται κάτι άλλο πίσω από την σκοτεινή και μακάβρια αυτή ιστορία.

Στον ανακριτή ο κρεοπώλης

Την ίδια ώρα ο 50χρονος κρεοπώλης, που είναι βασικός ύποπτος για την υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου, απολογείται στον ανακριτή.

Από την πρώτη στιγμή είχε γίνει κατανοητό από τις αρχές ότι ο κρεοπώλης πέφτει σε συνεχείς αντιφάσεις για τα όσα υποτίθεται ότι προηγήθηκαν πριν την εξαφάνιση του Μπάμπη Κούτσικου, ωστόσο, ο ίδιος δεν έχει ομολογήσει προς το παρόν. Είναι άγνωστο ακόμη πάντως, εάν ο ίδιος υπέδειξε την περιοχή που βρέθηκε η σορός ή εάν το ανακάλυψαν οι ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι της αστυνομίας.

Ισχυρότατες δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. έχουν αναπτυχθεί περιμετρικά των δικαστηρίων, ενώ έχουν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα, ώστε να μην είναι εφικτή η προσέγγιση κόσμου, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις φοβούνται επεισόδια από συγγενείς και φίλους του αγνοούμενου.

Όπως φαίνεται και σε υλικό, που κυκλοφόρησε, έξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί μέλη της οικογένειας του 31χρονου οι οποίοι φωνάζουν «πού είναι ο Μπάμπης». Ανάμεσά τους η μητέρα και η αδελφή του αλλά και πλήθος πολιτών, οι οποίοι αγωνιούσαν για τη μοίρα του 30χρονου.