Σε έξι γυναίκες -ανάμεσα τους και στο 13χρονο κορίτσι- φέρεται να επιτέθηκε για να βιάσει ο 23χρονος Σύρου, λεγόμενος του «δράκος των Εξαρχείων», που συνελήφθη χθες το βράδυ στην πλατεία Κάνιγγος

Ο νεαρός Σύρος είχε σπείρει τον τρόμο σε γυναίκες των Εξαρχείων και όχι μόνο σε βάρος των οποίων πραγματοποιούσε σεξουαλικές επιθέσεις.

Ακόμα μια γυναίκα κατήγγειλε επίθεση σε βάρος της και πάλι στην Αθήνα, καθώς ο 23χρονος φέρεται να αποπειράθηκε να την βιάσει. Ωστόσο το σημαντικό είναι ότι ο φερόμενος ως δράστης είχε εξαπλώσει την δράση του και πέραν του κέντρου των Αθηνών.

Στη Γλυφάδα η πρώτη επίθεση

Και αυτό γιατί, στις 27 Οκτωβριου είχε καταγγείλει και 6ο θύμα του την επίθεση σε βάρος της στην περιοχή της Γλυφάδας αυτή την φορά.

Έτσι, οι αστυνομικοί της νοτιοανατολικής Αττικής ήταν εκείνοι που τον ταυτοποίησαν (σε προγενέστερο χρόνο) και αφού έγινε ο συνδυασμός πληροφοριών με τις επιθέσεις στο κέντρο κατάλαβαν ότι πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Χθες τον εντόπισαν στην πλατεία Κάνιγγος και τον συνέλαβαν, αφού είχε καταγραφεί και από κάμερες της περιοχής. Η σύλληψη του νεαρού μανιακού στις σεξουαλικές επιθέσεις θεωρείται επιτυχία για την ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζεται πως αποφυλακίστηκε μόλις πριν από τρεις μήνες από τις φυλακές Γρεβενών, όπου είχε κλειστεί για άλλη απόπειρα βιασμού.