Για ασήμαντη αφορμή φαίνεται πως έγινε το άγριο φονικό σε σπίτι στον Άγιο Παντελεήμονα κατά τη διάρκεια γιορτής με δράστη έναν μεθυσμένο γείτονα του θύματος.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 74χρονος δράστης φέρεται να διασκέδαζε στο σπίτι της οικογένειας των Γεωργιανών επί της οδού Μύρων στο κέντρο της Αθήνας.

Κάποια στιγμή έφυγε για το σπίτι του και -όπως φέρεται να υποστηρίζει- ένιωσε αδιαθεσία. Φέρεται να πίστεψε ότι για την αδιαθεσία που ένιωσε ευθυνόταν το ζευγάρι στο σπίτι του οποίου γινόταν η γιορτή, γιατί μπορεί να του έριξαν κάτι στο φαγητό ή στο ποτό.

Στις 02:30 επέστρεψε οπλισμένος στο σπίτι που γινόταν η γιορτή, τους ζήτησε τον λόγο και τους πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο 50χρονος άνδρας και να τραυματιστεί η γυναίκα, η οποία διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς, φέρεται να γύρισε στο σπίτι του, όπου αισθάνθηκε αδιαθεσία. Σύμφωνα με το Open, επέστρεψε στο σπίτι του θύματος και φέρεται να τους κατηγόρησε ότι κάτι του είχαν ρίξει στο ποτό ή στο φαγητό και πάνω στον διαπληκτισμό έβγαλε όπλο και τους πυροβόλησε.

Δολοφονία μπροστά σε τρία ανήλικα παιδιά

Όλη η σκηνή εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της 12χρονης κόρης του θύματος, ενώ στο σπίτι βρίσκονταν και άλλα δύο ανήλικα παιδιά 11 και 14 ετών, που μεταφέρθηκαν στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο συμβάν.

Η γυναίκα, ηλικίας 45 ετών, δέχθηκε βλήμα στην ωμοπλάτη και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν διατρέχει κίνδυνο η ζωή της. Ο συλληφθείς, μέχρι και αυτή την ώρα, αδυνατεί να πει στους αστυνομικούς τι έχει συμβεί, καθώς βρίσκεται υπό την επήρεια αλκοόλ.