Ποιότητα υπηρεσιών , ευλάβεια στο Σπήλαιο της Αποκάλυψης, υπέροχες ακτές, γνήσια παραδοσιακά στοιχεία και γραφικό νησιώτικο χρώμα .

 

Με ένα Δελφίνι της γραμμής Ρόδος – Κως – Κάλυμνος – Λέρος – Λειψοί φτάνεις στην Πάτμο και αισθάνεσαι από την πρώτη στιγμή δέος .

Η χώρα πανέμορφη με παραδοσιακά σοκάκια και όμορφα μαγαζιά, όπου βρίσκεις τα πάντα . Εστιατόρια, ουζερί και καφετέριες με στυλ σε περιμένουν όχι για να σου αδειάσουν το πορτοφόλι  αλλά και για να σε ευχαριστήσουν κιόλας .

Βρίσκεις μικρό διαμέρισμα – στούντιο με 50 ευρώ σε μικρούς οικισμούς  πολύ κοντά στη χώρα , μέσα σε υπέροχο φυσικό περιβάλλον με κληματαριές και αγριοσυκιές. Κατεβαίνεις στη θάλασσα, που είναι ήρεμη σαν λάδι, πεντακάθαρη και δροσερή.

Το βραδάκι ανηφορίζεις για το σπήλαιο και το κοντινό μοναστήρι. Μυσταγωγία και γαλήνη μέσα από την ιερότητα του χώρου και την ατμόσφαιρα του σεβασμού από τις δεκάδες των προσκυνητών.

Από το ψηλότερο σημείο βλέπεις κάτω τη χώρα να απλώνεται ανάμεσα σε μικρούς κόλπους και να σε καθηλώνει. Δεν είναι τυχαίο που εδώ έρχονται κάθε χρόνο σημαντικές προσωπικότητες από όλο τον κόσμο . Πολλοί μάλιστα έρχονται για λίγες μέρες, αλλά γίνονται μόνιμοι κάτοικοι αγοράζοντας σπίτια η νοικιάζοντας μικρές κατοικίες στη χώρα και στα πανέμορφα γύρω χωριά.