Συνταρακτικές αναμένονται οι εξελίξεις και στο σημερινό (04/10) επεισόδιο της σειράς «Οι Πανθέοι» του ΣΚΑΪ…

Συνταρακτικές αναμένονται οι εξελίξεις και στο σημερινό (04/10) επεισόδιο της σειράς «Οι Πανθέοι» του ΣΚΑΪ στις 21:00 με τον Στάθη να ζητά από τον Φάνη να συνεργαστούν.

Πιο αναλυτικά, ο Ανδρέας προτείνει στον Κίτσο και τη Μάρμω να πάνε όλοι μαζί για φαγητό, προκαλώντας τους μια ιδιαίτερη αμηχανία.

Η Χρυσοστόμη πάλι, απειλεί τη Μιρέλλα να μείνει μακριά από τους Πανθέους και ενώ ο Στάθης ζητά από τον Φάνη να συνεργαστούν, εκείνος έχει αμφιβολίες.

Ο Λουκάς ανακαλύπτει ποιος βρίσκεται πίσω από τις κλοπές των φαρμάκων στην κλινική και ο Διονύσιος πληροφορεί τον Ισίδωρο για την παρουσία ενός άνδρα που τον προσέγγισε με σκοπό να μάθει πληροφορίες για τους Πανθέους.

Ο Ισίδωρος με τη σειρά του, υποπτεύεται πως ο Μαρμάρης είναι αυτός ο άντρας και αποφασίζει να επιβεβαιώσει την υποψία του, τη στιγμή που η Λιάνα προσπαθεί να προσεγγίσει τον Θωμά ενώ εκείνος την απομακρύνει με τη συμπεριφορά του.

Η Χρυσοστόμη θα αποπειραθεί να κρύψει μια για πάντα τα μυστικά της δεύτερης διαθήκης του Βλάση την ίδια στιγμή που ο Κίτσος θα εκμυστηρευθεί ένα τραγικό μυστικό στον Τέλη.



Το άρθρο Οι Πανθέοι-Επεισόδιο Τετάρτης (4/10): Ο Στάθης ζητά από τον Φάνη να συνεργαστούν-Θα νικήσουν οι αμφιβολίες; (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.