Χωρίς αίσθηση της νομιμότητας συνεχίζονται στη Μύκονο τα ξέφρενα πάρτι σε βίλες, που μετατρέπονται σε κέντρα διασκέδασης, με εκκωφαντικά ηχεία, φωτορρυθμικά, λέιζερ και κινητά μπαρ, αλλά και με διακίνηση ναρκωτικών.

Έναν τέτοιο χώρο φέρεται να διαμόρφωσε ένας νεαρός επιχειρηματίας νυχτερινών κέντρων, που συνελήφθη σε πολυτελή βίλα στο Φανάρι Μυκόνου, εκεί όπου παρευρέθηκαν τουλάχιστον 300 άτομα.

Στο δωμάτιο που είχε ο ίδιος στην εν λόγω βίλα, από τους αστυνομικούς βρέθηκαν 4.950 ευρώ και μικρή ποσότητα ναρκωτικών, ενώ ποσότητες ναρκωτικών φέρονται να είχαν κρύψει σε κλιματιστικές μονάδες ακόμα και σε συσκευασίες depon.

Οι προσκεκλημένοι μάλιστα έπρεπε να φορούν και αντίστοιχο βραχιολάκι εισόδου, το οποίο δινόταν σε διάφορα χρώματα και ανέγραφε πάνω «CIROC, JMK, 3YARS ANNIVERSARY» ενώ έφερε ως λογότυπο μία πεταλούδα,.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μυκόνου, είχαν ενημερωθεί για «πάρτι» που θα πραγματοποιούνταν στο νησί των ανέμων το Σάββατο 3/5, με ονομασία και θέμα «butterfly», εκεί όπου θα γινόταν και χρήση ναρκωτικών.

Διαφημίσεις με λογότυπο την πεταλούδα

Το πάρτι διαφημιζόταν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα σε σελίδα του Instagram με λογότυπο την πεταλούδα που έφεραν και τα βραχιολάκια, Ιδρυτής – founder της οποίας όπως προέκυψε φέρεται να ήταν ο γνωστός επιχειρηματίας.

Στις αναρτήσεις που γίνονταν όλη την ημέρα του Σαββάτου 3/5, τόσο στον λογαριασμό που προαναφέρθηκε όσο και στον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram του επιχειρηματία, δίνονταν πληροφορίες σχετικά με τη διεξαγωγή του πολύ αναμενόμενου πάρτι, όμως η τοποθεσία κοινοποιήθηκε σε όσους είχαν λάβει σχετική πρόσκληση, την τελευταία στιγμή, στις 20.08 το βράδυ, όταν δόθηκαν οι συντεταγμένες της πολυτελούς ενοικιαζόμενης βίλας.

Άμεσα ενημερώθηκε η εισαγγελέας πρωτοδικών της Σύρου και οργανώθηκε εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση προκειμένου να ελεγχθεί ο χώρος και τα πρόσωπα που διοργάνωναν το πάρτι και που συμμετείχαν σε αυτό.

Εκκωφαντικά ηχεία, ενισχυτές, φωτορυθμικά και laser

Στις 02.00 τα ξημερώματα της Κυριακής 4/5, με την συνδρομή δικαστικού λειτουργού έγινε η έρευνα.

Αρχικά διαπιστώθηκε ότι μουσική ακουγόταν από πολύ μακριά ενώ από την αυτοψία στο χώρο της βίλας βρέθηκε στερεοφωνικό συγκρότημα το οποίο συνδεδεμένο με ενισχυτές και ηχεία μεγάλου μεγέθους. Περιμετρικά του ανοιχτού χώρου της βίλας είχαν τοποθετηθεί μεταλλικές ράγες, πάνω στις οποίες είχαν μπει φωτορρυθμικά και λέιζερ.

Τα μπαρ από όπου μπορούσαν οι προσκεκλημένοι να προμηθεύονται το ποτό τους, ήταν κινητοί πάγκοι πάνω στους οποίους έφτιαχναν οι εργαζόμενοι ακόμα και κοκτέιλ, ενώ υπήρχαν και συσκευασμένα ποτά καθώς και αναψυκτικά.

Κρυμμένα ναρκωτικά και δέκα συλλήψεις

Μόλις έγινε αντιληπτή η παρουσία των αστυνομικών η ένταση της μουσικής μειώθηκε. Ωστόσο έγιναν έρευνες κατά την διάρκεια των οποίων φέρεται να κατασχέθηκαν νάιλον συσκευασία- που έφερε ένας από τους συλληφθέντες- με κοκαΐνη 0,5 γραμμαρίων, δύο συσκευασίες depon που είχαν κοκαΐνη – η μία συσκευασία με ποσότητα 10,2 γραμμάρια και η άλλη με 10,8 γραμμάρια , μία πλαστική συσκευασία με άγνωστη ναρκωτική ουσία , 3 τσιγάρα χασίς καθώς και 4 νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη 1,1- 1,3 – 1,3 και 1,4 γραμμαρίων, που είχαν κρύψει σε κλιματιστική μονάδα κοντά στην εξωτερική τουαλέτα της βίλας και 2 σακούλες με τα βραχιολάκια εισόδου.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε συνολικά 10 συλλήψεις, του επιχειρηματία, 7 εργαζόμενων, μίας κοπέλας που ήταν η προσωρινά υπεύθυνη του χώρου, και το άτομο που είχε στην κατοχή του την παραπάνω ποσότητα κοκαΐνης, ενώ παράλληλα κατάσχεσαν 3 κονσόλες ήχου , 3 ενισχυτές ήχου, 3 φορητούς υπολογιστές και 2 φωτορρυθμικά συστήματα.