Ένας 16χρονος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα στο Σοφικό Κορινθίας όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ως συνοδηγός προσέκρουσε σε χωμάτινο πρανές.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 07.00 σήμερα τα ξημερώματα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 18χρονος και κατευθυνόταν προς την οδό Επιδαύρου, εξετράπη από την πορεία του, προσέκρουσε σε χωμάτινη επιφάνεια με αποτέλεσμα να εγκλωβιστούν οι δύο νεαροί.
Απεγκλωβίστηκαν με την επέμβαση της πυροσβεστικής, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο και πλήρωμα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Ο 18χρονος οδηγός τραυματίστηκε και νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.
Η προανάκριση είναι σε εξέλιξη από το τμήμα τροχαίας Kορίνθου.

Σκοτώθηκε 19χρονος στη Λευκάδα

Άλλος ένας νεαρός έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο. Ο 19χρονος , ο οποίος ήταν συνοδηγός σε αυτοκίνητο που οδηγούσε 25χρονος, έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη Λευκάδα.

Αναλυτικότερα σήμερα, (03.09.2024), τις  πρώτες πρωινές ώρες, στο 2ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Λευκάδας-Αγίου Νικήτα, περιοχή Απόλπαινα, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος, εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 19χρονου και τον ελαφρύ τραυματισμό του οδηγού.

Ο 19χρονος ήταν από το Αγρίνιο και είχε πάει στη Λευκάδα για δουλειά. Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος, διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Λευκάδας.