Γεμάτη από συνοδούς πολυτελείας είναι η Νέα Υόρκη ενόψει της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών….

Γεμάτη από συνοδούς πολυτελείας είναι η Νέα Υόρκη ενόψει της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών.

Η είδηση έρχεται στην επιφάνεια από τη New York Post, που σε αποκλειστικό δημοσίευμα κάνει λόγο για δίκτυο πορνείας που «θησαυρίζει» στο περιθώριο της συνέλευσης του ΟΗΕ.

Διπλωμάτες που έσπευσαν στην πόλη για τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών που ξεκίνησε στις 19 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 26 Σεπτεμβρίου, συναντούν παγκόσμιους ηγέτες την ημέρα και πόρνες τη νύχτα, αποκαλύπτουν πηγές στο Page Six, με τις επιχειρήσεις των συνοδών να εκτινάσσονται κατά «20% έως 25%» όταν συγκεντρώνεται η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, σύμφωνα με μια πηγή.

Για να καλύψουν μάλιστα την τεράστια ζήτηση, συνοδοί που χρεώνουν υψηλές τιμές φέρεται να μεταβαίνουν στο «Μεγάλο Μήλο» από το Λας Βέγκας αλλά και την Ευρώπη.

συνέλευση ΟΗΕ

«Οι επιχειρήσεις αυξάνονται κατά 20% έως 25%» είπε μια πηγή που γνωρίζει το θέμα.

«Τα κορίτσια κυριολεκτικά πετούν από το Βέγκας και την Ευρώπη. . . είναι σαν ένα συνέδριο για πόρνες».

«Πηγαίνουν σε ξενοδοχεία γιατί δεν μπορούν να πάνε στις κατοικίες ή στις πρεσβείες» αποκάλυψαν γνώστες στην Page Six, επισημαίνοντας ότι οι συνοδοί πολυτελείας «βγάζουν 3.000 έως 5.000 δολάρια» τη βραδιά.

Η πηγή σημείωσε μάλιστα ότι ορισμένοι «διπλωμάτες τρελαίνονται επειδή είναι τόσο καταπιεσμένοι εκεί που βρίσκονται… δεν έχουν αυτά τα κορίτσια».

Ενώ όμως η ζήτηση για σεξεργάτριες αυξάνεται, η συνθήκη στα τοπικά στριπτιτζάδικα είναι τελείως διαφορετική καθώς πολιτικοί και διπλωμάτες επιθυμούν να μην γίνονται αντιληπτοί και έτσι «οι μπίζνες ανθίζουν μόνο για τις συνοδούς πολυτελείας που είναι ιδιαίτερα απασχολημένες.

Οι πολιτικοί φοβούνται ότι κάτι τέτοιο θα χρησιμοποιηθεί εναντίον τους, δεν θέλουν να τους δουν σε κακόφημα μέρη».

Τέλος, μια ακόμα πηγή τονίζει πως οι διπλωμάτες που όντως συχνάζουν σε στριπτιτζάδικα κάνουν κράτηση «για τα VIP δωμάτια και μπορούν να ξοδέψουν από 50.000 έως 100.000 δολάρια τη νύχτα».



Το άρθρο Νέα Υόρκη: Γέμισε από συνοδούς πολυτελείας λόγω της… συνέλευσης του ΟΗΕ! (pic, vid) εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.