Σε απόγνωση βρίσκεται ο ιδιοκτήτης ενός εργοστασίου παραγωγής ειδών υγιεινής και άλλων υλικών (πλακάκια, είδη μπάνιου) στη Νέα Σάντα Κιλκίς, καθώς διαπίστωσε φτάνοντας στο χώρο ότι έλειπε το φορτηγό αυτοκίνητο της εταιρείας.

Στη συνέχεια ο επιχειρηματίας διαπίστωσε ότι έλειπαν και πολλά από τα είδη παραγωγής του εργοστασίου, οπότε κατάλαβε ότι είχαν μπει την νύχτα διαρρήκτες στο χώρο και μαζί με το  φορτηγό έκλεψαν και ένα μέρος της παραγωγής του εργοστασίου.

Ο άνθρωπος σε απόγνωση ειδοποίησε τις αρχές και άρχισε να τηλεφωνεί σε ραδιοφωνικούς σταθμούς για να καταγγείλει το γεγονός και να δώσει τα στοιχεία του φορτηγού, μήπως κάποιος το δει καθ΄οδόν.

Ανέφερε μάλιστα ότι είναι η τρίτη φορά, που μπαίνουν διαρρήκτες στο εργοστάσιό του. Σε μια περίπτωση οι δράστες είχαν συλληφθεί και καταδικάστηκαν σε φυλάκιση δύο ετών, αλλά σύντομα κυκλοφορούσαν ελεύθεροι. Ο ίδιος υποψιάζεται με βάσιμα στοιχεία ότι πρόκειται για Ρομά βουλγαρικής καταγωγής.

Σε ερώτηση για το πως κατάφεραν να μπουν στο εργοστάσιο ο ιδιοκτήτης απάντησε ότι αυτοί είναι τόσο έμπειροι ως διαρρήκτες και τόσο επιδέξιοι, που ανοίγουν τα πάντα.