Αλβανός 39 ετών σε κατάσταση μέθης, διέπραξε γυναικοκτονία  λίγο μετά τις 7:30 το πρωί της Παρασκευής, στο Ηράκλειο, με θύμα μια 29χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του cretalive.gr, ένας 39χρονος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, φέρεται να πυροβόλησε με πιστόλι και να σκότωσε τη σύζυγό του, ρουμανικής καταγωγής, στην περιοχή των Καμινίων στο Ηράκλειο, σε ρετιρέ πολυκατοικίας κοντά στο γήπεδο του ΟΦΗ.

Άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, έφτασε στο σημείο για να παραλάβει την άτυχη γυναίκα, αλλά δυστυχώς, είχε ήδη χάσει τη ζωή της. Παράλληλα, σύμφωνα με το cretapost.gr, στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία που εντόπισε τον 39χρονο γυναικοκτόνο και τον συνέλαβε, ενώ στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής αλλά και η σήμανση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προηγηθεί έντονος καβγάς μεταξύ του ζευγαριού, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα των Αρχών για το περιστατικό. Όπως αναφέρουν γείτονες στο cretalive.gr, το ζευγάρι δεν φαίνεται να είχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, ωστόσο ο άνδρας είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία, για επεισόδια και για μικροποσότητες ναρκωτικών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα διαμαρτυρόταν για την συμπεριφορά του 39χρονου και εκείνος έδειχνε να θίγεται και να γίνεται πιο επιθετικός. Δεν αποκλείεται μάλιστα η 29χρονη από την Ρουμανία να σκεφτόταν να απομακρυνθεί από τον σύζυγό της, κάτι, που εξόργισε τον Αλβανό.