Βαθιά οδύνη επικράτησε σήμερα στην κηδεία του Μπάμπη Κούτσικου που δολοφονήθηκε στο Μεσολόγγι, ενώ ταυτόχρονα αιωρείται το μυστήριο για τα ακριβή αίτια αυτού του άγριου εγκλήματος και διογκώνεται η οργή κατά του 50χρονου κρεοπώλη, που κρατά κλειστό το στόμα του.

Πολύς κόσμος στην κηδεία του 31χρονου με τραγικές φιγούρες την μητέρα του την αδελφή του. Μόλις έφτασε το φέρετρο με την σορό, η μητέρα του ξέσπασε: «Καρδιά μου που είσαι;» σπάραξε ενώ ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Πλήθος κόσμου ήρθε για να αποτίσει το στερνό αντίο στον αδικοχαμένο 31χρονο στην εκκλησία του Αγίου Αθανασίου, όπου βρίσκονται και τα κοιμητήρια του Μεσολογγίου.

Η σορός του Μπάμπη Κούτσικου βρέθηκε την περασμένη Δευτέρα σε βαλτώδη σημείο στην περιοχή Ευαγγελίστρια στον Κάμπο Ευηνοχωρίου από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

Συνεχίζονται οι έρευνες για το όπλο

Στο μεταξύ, όσον αφορά τις έρευνες της Αστυνομίας, αυτές εξακολουθούν να επικεντρώνονται στην αναζήτηση του όπλου με το οποίο πυροβολήθηκε ο Μπάμπης Κούτσικος διότι, όπως εκτιμάται, θα αποτελέσει σημαντικό στοιχείο για την υπόθεση.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να αναζητούν και το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου, διότι, όπως εκτιμάται, μέσα από την συσκευή μπορεί να προκύψουν επίσης σημαντικά στοιχεία.

Ακόμη, οι αστυνομικοί περιμένουν τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ σχετικά με τα δείγματα γενετικού υλικού που έχουν ληφθεί από τα ρούχα και τα υποδήματα του Μπάμπη Κούτσικου κατά τη διάρκεια της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ταυτόχρονα, αξιολογούνται, τόσο τα αποτελέσματα τη ιατροδικαστικής εξέτασης όσο και τα όποια στοιχεία έχουν συλλεχθεί από το σημείο που εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου.

Καταθέσεις και υλικό από βίντεο

Επίσης, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση συνεχίζουν να συλλέγουν στοιχεία, τόσο μέσα από καταθέσεις όσο και από την επανεξέταση βιντεοληπτικού υλικού που υπάρχει από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας και ασφαλείας, ενώ επαναξιολογούνται και τα στοιχεία από στίγματα κινητών τηλεφώνων, που έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία.

Ο βασικός ύποπτος για την δολοφονία του Μπάμπη, ο 50χρονος κρεοπώλης, κατά την απολογία του φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως ο Μπάμπης πίστευε πως στην περιοχή κάμπου του Ευηνοχωρίου, όπου βρέθηκε νεκρός, υπήρχε θησαυρός και πήγαιναν μαζί, εξερευνώντας την περιοχή, ενώ παραδέχτηκε πως είχε δανειστεί χρήματα από τον 31χρονο, τα όποια, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, τα είχε επιστρέψει.

Ο 50χρονος κατηγορούμενος κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού, ωστόσο επιμένει στην αθωότητά του.