Είχαν συλληφθεί 131 μέλη της Μαφίας του Τούρκου  Bayun τον περασμένο μήνα για μεγάλο αριθμό δολοφονιών – Διέφευγαν σε Γεωργία, Αμπχαζία και Ελλάδα.- Δεν είχαν αντιληφθεί οτιδήποτε οι ελληνικές αρχές.-

Μέλη της εγκληματικής «συμμορίας του θανάτου» του Baris Boyun, γνωστής κι ως Daltons, είναι οι 6 νεκροί της Λούτσας, που καταζητούνταν με ερυθρά αγγελία από τις τουρκικές και διεθνείς Αρχές.

Η τουρκική αστυνομία κατάφερε τεράστιο πλήγμα στο οργανωμένο έγκλημα της γείτονος με την εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης του Bayun, του οποίου ορισμένα πρωτοπαλίκαρα είχαν διαφύγει στη χώρα μας και εκτελέστηκαν σε μια πρωτοφανή ενέδρα θανάτου στη Λούτσα.

Με τη σύλληψη 131 ατόμων που εμπλέκονταν στις εγκληματικές ενέργειες του Bayun τον περασμένο μήνα, η συμμορία έχασε την ισχύ της κι ως εκ τούτου πολλοί ήταν και είναι εκτεθειμένοι σε αντίπαλες φατρίες.

Ομοίως και οι 6 νεκροί πλέον, που ήταν φυγάδες στην Ελλάδα, αλλά εντοπίστηκαν κι εκτελέστηκαν σε ένα καλά οργανωμένο συμβόλαιο θανάτου, με άγνωστο προς το παρόν ηθικό αυτουργό.

Βέβαια οι ελληνικές αρχές δεν είχαν αντιληφθεί οτιδήποτε και όλα έγιναν κάτω από την μύτη τους, ενώ οι Τούρκοι μαφιόζοι και εκτελεστές έκοβαν βόλτες στην Αθήνα και στα ανατολικά προάστια.

Η αποδόμηση της οργάνωσης, με τις δεκάδες συλλήψεις τον περασμένο μήνα στην Τουρκία, είχε ως αποτέλεσμα οι μαφιόζοι να γίνουν «μοναχικοί λύκοι» και οι μικρές ομάδες κατέληξαν έρμαια στα χέρια των αντιπάλων, που περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να τελειώσουν μια και καλή με τον Μπογιούν και τη συμμορία του.

Παρόμοιες εκτελέσεις σε Γεωργία, Αμπχαζία και Γαλλία

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης πολλά μέλη της συμμορίας του Μπαγιούν είχαν εγκλωβιστεί στην ενδοχώρα και άρχισαν να τρέπονται σε άτακτη φυγή στο εξωτερικό, όπως έπραξε και ο αρχηγός τους, Μπαρίς Μπογιούν. Η πρώτη προτιμώμενη χώρα ήταν η Ελλάδα, λόγω και της πληθώρας των δρόμων διαφυγής από τη στεριά και τη θάλασσα.

Έτσι, η αναμέτρηση μεταξύ των συμμοριών μετατοπίστηκε πέρα ​​από τα σύνορα, καθώς στην Τουρκία ο κλοιός είχε σφίξει…

Μόνο τις τελευταίες εβδομάδες εκτελέστηκαν ο Edip Yalçın στη Γεωργία, ο Emircan Yılmaz στην Αμπχαζία και ο Halil Ay στη Γαλλία, μέλη της «Συμμορίας του Θανάτου».

Διαπιστώθηκε ότι τα μέλη της συμμορίας που δολοφονήθηκαν στην Αρτέμιδα μαζί με τον Büyüktunç ήταν οι Abdurrahman Tekru, Ozan Kaan Tozlu, Barış Çağan, Ömer Kanza και Burak Tahmaz.

Καταζητούμενοι και δραπέτες οι νεκροί στη Λούτσα

Ο Doruk Ersu Büyüktunç, ένας από τους νεκρούς στην Ελλάδα, βρισκόταν υπό την παρακολούθηση της αστυνομίας της Κωνσταντινούπολης μετά τις αιματηρές ενέργειες στις οποίες συμμετείχε για λογαριασμό της συμμορίας. Κατάφερε να ξεφύγει την τελευταία στιγμή από την επιχείρηση σύλληψής του στο Τσεκμεκόι και τα ίχνη του χάθηκαν στο δάσος.

Ο Oğuzhan H., ένας από αυτούς που δραπέτευσαν με τον Büyüktunç, πιάστηκε στα σύνορα λίγους μήνες αργότερα, ενώ προσπαθούσε να περάσει στη Γεωργία με το ρυμουλκούμενο ενός φορτηγού.

Ομάδες της Διεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος της Κωνσταντινούπολης διαπίστωσαν ότι εκείνες τις ημέρες ο Büyüktunç διέφυγε στην Ελλάδα.

Η επιχείρηση-σκούπα με τις συλλήψεις και η άτακτη φυγή

Όταν ξεκίνησε η τεράστια επιχείρηση των Αρχών, μερικά μέλη των συμμοριών άρχισαν να διαφεύγουν στο εξωτερικό λόγω της αστυνομίας που έσφιγγε τον κλοιό, αλλά και λόγω των απειλών από αντίπαλες συμμορίες, που επιθυμούν διακαώς να τους εξολοθρεύσουν όλους.

Το κανάλι διαφυγής που χρησιμοποιούσαν οι εγκληματίες ήταν αυτό μέσω της Γεωργίας, όμως η αστυνομία εντόπισε τη διαδρομή κι έτσι οι καταζητούμενοι χρησιμοποίησαν τα περάσματα για την Ελλάδα, όπου πολλοί κατάφεραν να διαφύγουν, άλλοι παραμένοντας στη χώρα μας κι άλλοι συνεχίζοντας προς άγνωστο προορισμό.

Τα δίκυκλα του θανάτου -Έτσι εκτελούσε τους αντιπάλους του

Ο Μπαρίς Μπογιούν άρχισε να γίνεται γνωστός στο Πέραν, τη γνωστή συνοικία της Κωνσταντινούπολης, και σύντομα η φήμη του διαδόθηκε σε όλη την Πόλη, όταν έδειξε ότι δεν… αστειευόταν κι όποιος έμπαινε μπροστά του αφανιζόταν από προσώπου Γης. Ο εγκέφαλος της μαφίας πραγματοποιούσε αλλεπάλληλες επιθέσεις σε άτομα με τα οποία είχε διενέξεις για τα έσοδα από το εμπόριο ναρκωτικών.

Λέγεται ότι ήταν αυτός που σχημάτισε τις πρώτες ομάδες δολοφονίας μοτοσικλετιστών κι έτσι απέκτησε ανωτερότητα έναντι των συμμοριών της περιοχής.

Η αστυνομία της Κωνσταντινούπολης τον καταδίωξε, ωστόσο ο Μπαρίς Μπογιούν διέφυγε στο εξωτερικό. Αν και βρισκόταν στο εξωτερικό, η συμμορία του συνέχισε τη βρώμικη δουλειά στην Πόλη.

Η σύλληψη του Μπογιούν από την Interpol στην Ιταλία

Ομάδες της Διεύθυνσης Οργανωμένου Εγκλήματος πραγματοποίησαν επιχείρηση κατά της συμμορίας του Barış Boyun, ο οποίος συνελήφθη από την Interpol στην Ιταλία, όπου διέφυγε μετά από σειρά εγκληματικών ενεργειών στις οποίες συμμετείχε.

Μεταξύ των συλληφθέντων στην επιχείρηση-σκούπα της τουρκικής αστυνομίας ήταν και ο αδελφός του Μπαρίς, ο Ζαφέρ Μπογιούν, ο οποίος ήταν το δεξί του χέρι στο Σιλιβρί, και ο Kemal Ürün, ο οποίος ήταν ο υποκινητής μιας σειράς δολοφονιών της συμμορίας στον αυτοκινητόδρομο Μπολού, στην ομώνυμη κωμόπολη, και οι οποίοι συνελήφθησαν ενώ προσπαθούσαν να δραπετεύσουν στη Γεωργία.

Ένας εκ των ηγετών της οργάνωσης, ο Oğuz Halıcı, συνελήφθη στα σύνορα με τη Γεωργία, όταν, ενώ κρυβόταν σε νταλίκα, διαπίστωσε ότι οι Αρχές τον εντόπισαν και άρχισε να τρέχει πεζός προς τα σύνορα, αλλά τον πρόλαβαν πριν τα περάσει.

Ένιωθαν αφεντικά και άτρωτοι -Το διατυμπάνιζαν στα social media

Η εγκληματική οργάνωση του Barış Boyun έκανε κυριολεκτικά ό,τι ήθελε στην Κωνσταντινούπολη. Η ασυδοσία και η έπαρση των μελών της, από τον… άνθρωπο για τους καφέδες μέχρι τον Νο1 εκτελεστή της οργάνωσης, πόζαραν στα social media επιδεικνύοντας τον βαρύ οπλισμό τους, ενώ δεν δίσταζαν να κάνουν ακόμα και live από τους δρόμους της Πόλης σε ώρα αιχμής, σκαρφαλωμένοι σε ηλιοροφές πολυτελών οχημάτων, κραδαίνοντας πολυβόλα όπλα κι εκφοβίζοντας τον απλό κόσμο.

Η ομάδα του Barış Boyun χρησιμοποιούσε ενεργά τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να στρατολογήσει νέα μέλη στην οργάνωση, ενώ ορισμένα από τα μέλη της οργάνωσης ήταν άτομα που είχαν προηγουμένως εμπλακεί σε διάφορα εγκλήματα, όπως σε τρομοκρατικές ενέργειες.

Σκότωσαν και τον ηγέτη της Σερβικής μαφίας

Μέλη της οργάνωσης είχαν σκοτώσει προηγουμένως τον Cumali Aslan, κατά τη διάρκεια ένοπλης σύγκρουσης στη γέφυρα Golden Horn. Ο Ασλάν ήταν μέλος άλλης εγκληματικής οργάνωσης, της Gündoğmuş, και είχε αποφυλακιστεί μόλις πριν από 20 μέρες.

Νεκρός από τους Daltons έπεσε κι ένας καθηγητής μαθημάτων Κορανίου, ονόματι Ramazan Arslan, στο Kağıthane (παράπλευρη απώλεια σε ανταλλαγή πυροβολισμών με άλλη συμμορία), ο Yasin Keskin μπροστά στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Ruby στο Beşiktaş, ο Bilal Diril στο Bahçelievler, αλλά και ο ηγέτης της σερβικής μαφίας Jovan Vukotic, στο Şişli.
Συμβόλαιο θανάτου 1,5 εκατομμυρίου ευρώ

Η ομάδα του Μπαρίς Μπογιούν ανέλαβε να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου αξίας 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για την εξολόθρευση του Σέρβου αρχιμαφιόζου Γιοβάν Βούκοτιτς.

Ο αρχηγός της σερβικής εγκληματικής οργάνωσης Jovan Vukotic δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, ενώ οδηγούσε μέσα στην κίνηση στο Σισλί, στις 9 του περασμένου Σεπτεμβρίου. Ενώ ο Βούκοτιτς έχασε τη ζωή του στην επίθεση, η γυναίκα και το παιδί του, που επέβαιναν στο όχημα, καθώς και ο οδηγός του επέζησαν.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη των δραστών εξετάζοντας βίντεο, διαρκείας 1.700 ωρών, από κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας σε 200 σημεία. Έτσι, κατάφεραν να χαράξουν την πορεία του δικύκλου των εκτελεστών, ενώ διαπίστωσαν ότι την ημέρα της δολοφονίας υπήρχε όχημα που παρακολουθούσε διαρκώς τις κινήσεις του Σέρβου μαφιόζου. Μάλιστα, κατόπιν ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι είχαν βάλει και τρία gps στο αυτοκίνητο του Σέρβου εγκληματία, χωρίς βεβαίως να γίνουν αντιληπτοί.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός της μηχανής ήταν ο Γιακούπ Ντογκάν, μέλος της εγκληματικής οργάνωσης με επικεφαλής τον Μπογιούν, ενώ το άτομο που πυροβόλησε τον Βούκοτιτς ήταν ο Εμιρτσάν Σουμέρ, της ίδιας εγκληματικής οργάνωσης.

Ο 40χρονος Βούκοτιτς, αρχηγός της σερβικής συμμορίας Skaljari, δολοφονήθηκε στην εν κινήσει ενέδρα, με την εγκυμονούσα σύζυγό του και τον δίχρονο γιο του να μένουν, ευτυχώς, αλώβητοι.

Από τις έρευνες προέκυψε ότι είχε μπει και δεύτερη συμμορία στο «κόλπο», αυτή του Binali Camgöz, με έδρα τη Σμύρνη. Διαπιστώθηκε ότι τα πρωτοπαλίκαρα του Σμυρνιού μαφιόζου είχαν σχέσεις με τους Radoje Zivkovic και Zdravko Perunovic, αρχηγούς της σερβικής συμμορίας Kavac, με τους οποίους ο Vukotiç ήταν αντίπαλος.

Σύμφωνα με την έρευνα, ο Zivkovic και ο Perunovic συναντήθηκαν με τη συμμορία με επικεφαλής τον Binali Camgöz και συμφώνησαν σε 1,5 εκατομμύριο ευρώ για την εκτέλεση του Σέρβου μαφιόζου.

Μετά τη συμφωνία, οι άνδρες του μετέβησαν στην Κωνσταντινούπολη. Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τους άνδρες του Μπογιούν και στήθηκε η «δουλειά».

Όπως και στη δολοφονία του αρχηγού των οργανωμένων οπαδών της Κασίμπασα, έτσι και σε αυτή του Βούκοτιτς κινητοποίησαν μηχανοκίνητες ομάδες δολοφονίας και πραγματοποίησαν το συμβόλαιο θανάτου.

Ο κύκλος αίματος των Σέρβων μαφιόζων ήταν τεράστιος, καθώς μέχρι τη δολοφονία του Βούκοτιτς, περισσότεροι από 50 άνθρωποι είχαν σκοτωθεί σε ένοπλες συγκρούσεις μεταξύ των εγκληματικών οργανώσεων με το όνομα «Skaljari» και «Kavac» από το 2014, για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι στα καρτέλ ναρκωτικών.

Όπως έγινε γνωστό, η εκτέλεση Βούκοτιτς έγινε λόγω μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών που χάθηκε στη Σερβία.

Πλάνα από τις δολοφονίες που διέπραξε η εγκληματική οργάνωση του Barış Boyun καταγράφηκαν σε κάμερες ασφαλείας κλειστών κυκλωμάτων και το τελευταίο διάστημα κάνουν το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας σφίξιμο στο στομάχι κατά τη θέασή τους.

Το πρωτοπαλίκαρο του Μπογιούν με τις 8 εκτελέσεις

Η εγκληματική οργάνωση είχε 8 φακέλους για δολοφονίες μόνο τον τελευταίο χρόνο, τις περισσότερες είτε είχε διαπράξει είτε είχε οργανώσει ο Murat U.

Τα θύματα και οι ημερομηνίες των εκτελέσεων

16/4/2022 Yuksel Ustahüseyin
8/9/2022 Jovan Vukotic
22/9/2022 Yasin Keskin
15/10/2022 Halil Güzel
20/11/2022 Murat Fırat Yaşam
24/12/2022 Ramazan Arslan
14/1/2023 Cumali Aslan
2/2/2023 Ferhat Yeşilkaya

Η σύλληψη του εκτελεστή της εγκληματικής οργάνωσης στο Μπασάκσεχιρ

Πανηγυρίζουν για τις δολοφονίες οι αντίπαλοι στα social media!

Για κάποιους στην Τουρκία, τα μαντάτα της ομαδικής εκτέλεσης των Daltons στη Λούτσα μόνο δυσάρεστα δεν ήταν. Τουναντίον. Πανηγυρίζουν για τις δολοφονίες και μιλούν απροκάλυπτα για εκδίκηση!

Βίντεο που δημοσιεύθηκαν σε λογαριασμό στο TikTok με την ονομασία «Red Kit gang» αναφέρουν «πήραμε την εκδίκησή μας», αναρτώντας βίντεο και φωτογραφίες των εκτελεσθέντων μαφιόζων.

Γράφουν, μεταξύ άλλων, χλευάζοντας τους νεκρούς, «μου πόζαρες στο Escalade και σε βρήκαν σε ένα Ford του 2000», συνοδευόμενο από emoticons με πρόσωπα που γελούν.

Η συμμορία εξαπάτησε 40 νεαρούς και τους μετέτρεψε σε δολοφόνους, μέσω των social media

Αποκαλύφθηκε ότι η εγκληματική οργάνωση του Μπαρίς Μπογιούν, της οποίας τα μέλη συνελήφθησαν σε επιχειρήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε 8 επαρχίες με έδρα την Κωνσταντινούπολη τον περασμένο μήνα, μετέτρεψε σχεδόν 40 νέους στο δίκτυό της στα social media σε δολοφόνους.

Πολλοί νέοι, κυρίως από πόλεις της Ανατολίας, έπεσαν θύματα της ματαιοδοξίας, της αμορφωσιάς και του εύκολου χρήματος, κι εντάχθηκαν στην οργάνωση από τον στρατολόγο -μέσω των social media- Berattan Gökdemir.

Διαπιστώθηκε ότι ο Gökdemir πλήρωνε αρχικά νέους, ηλικίας 20 έως 25 ετών, με ποσά που κυμαίνονταν από 100 χιλιάδες λίρες έως 1 εκατομμύριο λίρες, τους έβαζε να τραβούν τη σκανδάλη και στη συνέχεια τους κατεύθυνε σε άλλα εγκλήματα, απειλώντας και εκβιάζοντάς τους με το έγκλημα που διέπραξαν, το οποίο ήταν φυσικά καταγεγραμμένο και σε κάμερες κινητών.