Σήμερα (24/9) το βράδυ (20:30) θα γεμίσουν τη Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη, με μουσική ο…

Σήμερα (24/9) το βράδυ (20:30) θα γεμίσουν τη Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη, με μουσική ο Κώστας Μακεδόνας και οι Salonique Brass Band, που ετοίμασαν μια μοναδική συναυλία.

Η συναυλία του Κώστα Μακεδόνα με τους Salonique Brass Band, που ήταν προγραμματισμένη για τις 12 Σεπτεμβρίου, μεταφέρθηκε για σήμερα, στον ίδιο χώρο, με τη σύμπραξη να γίνεται για καλό σκοπό.

Κι αυτό γιατί τη συναυλία διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και όλα τα έσοδα θα ενισχύσουν τον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος.

Ποιοι είναι οι Salonique Brass Band

Οκτώ αεικίνητοι και δημιουργικοί φίλοι με καταγωγή από τη βόρεια Ελλάδα και έδρα τη Θεσσαλονίκη, μας συστήνουν τα τραγούδια που αγαπάμε.. αλλιώς και μας προκαλούν σε ένα μελωδικό ξεσηκωτικό «παιχνίδι» επί σκηνής με χάλκινα πνευστά!

Τραγούδια καθιερωμένα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής, παραδοσιακά της Μακεδονίας, Balkan και ανέκδοτα, συνυπάρχουν σε ένα πρόγραμμα- έκπληξη!



Από τον Goran Bregovic ως το Haig Yadjian και από το Θανάση Παπακωνσταντίνου ως τον Ibrahim Maalouf, με σταθμούς σε υπέροχες μακεδονίτικες μελωδίες, χορεύουμε και τραγουδάμε παρέα με τρομπέτες, τρομπόνια, σαξόφωνα, ακορντεόν, κρουστά και κιθάρες μα ταυτόχρονα.. μια παραμυθένια γυναικεία φωνή και παρουσία, τη Μαίρη Δούτση!

Το άρθρο Κώστας Μακεδόνας: Σήμερα (24/9) η συναυλία στη Θεσσαλονίκη-Πού είναι και τί ώρα αρχίζει εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.