Ελεύθερη αφέθηκε μετά την απολογία της η 25χρονη που κατηγορείται ότι συμμετείχε στο κύκλωμα μαστροπείας στον Κολωνό, που εκμεταλλευόταν ανήλικες.

Την κατηγορούμενη υπέδειξε στις Αρχές μία εκ των ανηλίκων ως μαστροπό. Κατά την απολογία της, η 25χρονη αρνήθηκε τις κατηγορίες και, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε ότι αφενός δεν γνώριζε πως η καταγγέλλουσα είναι ανήλικη και αφετέρου ότι η ίδια είναι τοξικοεξαρτημένη.

Στην κατηγορούμενη επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα.

Ελεύθερος αφέθηκε και ο 63χρονος που φέρεται ως «πελάτης», με τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης σε Αστυνομικό Τμήμα και την καταβολή εγγυοδοσίας 5.000 ευρώ.

Ο 63χρονος υποστήριξε ότι δεν ήξερε πως τα κορίτσια είναι ανήλικα.

Στη φυλακή η 31χρονη και ο “φωτογράφος”

Νωρίτερα απολογήθηκαν η «Λορέλα» και ο «φωτογράφος», που κρίθηκαν προφυλακιστέοι. Η 31χρονη «Λορέλα»φέρεται να «ψάρευε» ανήλικες, ενώ ο 33χρονος φωτογράφος να είχε έρθει σε επαφή τόσο με τη 15χρονη όσο και με μια 17χρονη φίλη της. Ο ίδιος φέρεται ότι πρότεινε να τους βρίσκει πλούσιους «πελάτες» για ερωτικές συνευρέσεις επί πληρωμή.

Παράλληλα, ήταν το πρόσωπο που τις φωτογράφιζε με εσώρουχα και αναρτούσε φωτογραφίες τους σε «ροζ» διαδικτυακό ιστότοπο. Μέσω του συγκεκριμένου site φέρεται να είχαν κλειστεί τουλάχιστον 10 ραντεβού σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 31χρονη αρνήθηκε τις κατηγορίες. Κατά την απολογία της φέρεται να υποστήριξε πως δεν εξωθούσε κορίτσια στην πορνεία και πως όταν υποψιάστηκε ότι κάτι συμβαίνει με τη 17χρονη, την οποία γνώριζε από το ινστιτούτο αισθητικής που διατηρεί, προσπάθησε να την πείσει να σταματήσει.

Τόσο οι δύο προφυλακισθέντες όσο και ο 55χρονος «πελάτης», που αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, ανέφεραν ότι πίστευαν πως πρόκειται για 20χρονα κορίτσια.