Ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, ένα από τα πρόσωπα που ελκύει το ενδιαφέρον του…

Ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου, ένα από τα πρόσωπα που ελκύει το ενδιαφέρον του κόσμου της Θεσσαλονίκης είναι ο δήμαρχος της, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ο ίδιος, μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη συνθήκη που επικρατεί στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, λέγοντας πως και ως μηχανικός αλλά και ως τεχνικός σύμβουλος σε αθλητικό σωματείο «γνωρίζω τη δυσκολία που υπάρχει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Αντιλαμβάνομαι την αγωνία των φιλάθλων, των αθλούμενων κιόλας, γιατί είναι θέμα το οποίο αφορά πολύ κόσμο.

Τα γήπεδά μας, δυστυχώς, το Καυτανζόγλειο στάδιο, το ΟΑΚΑ, έχουν αφεθεί όλο αυτό το διάστημα χωρίς ιδιαίτερη συντήρηση, αλλά εκείνο που θα πρέπει να γνωρίζει ο κόσμος είναι ότι και το Καυτανζόγλειο στάδιο, αλλά και το ΟΑΚΑ έχουν ξεχωριστές διοικήσεις.

Δεν υπάγονται στους δήμους…

Ο δήμαρχος δεν είναι υπεύθυνος ούτε και οι υπηρεσίες του δήμου».

Στη συνέχεια τόνισε πόσο καίριας σημασίας είναι να έχει η πόλη της Θεσσαλονίκης το Καυτανζόγλειο, καθώς δεν είναι μόνο έδρα του Ηρακλή, αλλά χρησιμοποιείται και από πολλούς κατοίκους.

«Πρέπει να ασχολούμαστε με τις αθλητικές εγκαταστάσεις, οι οποίες, σημειωτέον, δεν είναι πολλές ειδικά στην πόλη μας και αυτό είναι ένα από τα ζητούμενα και για μένα και για τη διοίκηση», καθώς στόχος είναι η πόλη να έχει και τα τρία γήπεδα, του ΠΑΟΚ, του ΑΡΗ και το Καυτανζόγλειο, τα οποία «θα πρέπει να πάρουν τον δρόμο για την ανάπλασή τους».



Παράλληλα, αναφέρθηκε στα τελευταία 4 χρόνια, χρόνια της πρώτης του θητείας, η οποία όπως είπε «σημαδεύτηκε από διάφορα θέματα.

Ήταν η εφαρμογή της απλής αναλογικής…την πανδημία…την ενεργειακή κρίση, αλλά η Θεσσαλονίκη έχει μπει στις ράγες της ανάπτυξης, στις ράγες της αναγνωρισιμότητας».

 

Το άρθρο Κωνσταντίνος Ζέρβας για Καυτανζόγλειο: «Ο δήμος και ο δήμαρχος δεν είναι υπεύθυνος» (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.