Πως η κλιματική αλλαγή επηρεάζει την εμφάνιση επιδημιών και τι επιβάλλεται να κάνουμε στην πολιτική και στην οικονομία. Σε αυτά και σε άλλα κρίσιμα ερωτήματα δίνονται απαντήσεις από ειδικούς επιστήμονες σε εκδήλωση οικολογικών οργανώσεων.

Συγκεκριμένα οι Περιφερειακές Παρατάξεις «Πράξεις για την Μακεδονία» και «Οικολογία -Πράσινη λύση» διοργανώνουν σήμερα, Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και ώρα 7 μ.μ. κοινή διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Κλιματική αλλαγή στον καιρό της πανδημίας – Προκλήσεις και απειλές»

Για το ενδιαφέρον θέμα θα τοποθετηθούν η ευρωβουλευτής της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών Εύα Καϊλή, ο πρώην βουλευτής και Υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Δημαράς, η ερευνήτρια στο Ινστιτούτο Γκόνταρντ της ΝΑΣΑ Νατάσα Ρωμανού, ο καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Νίκος Ηλιού, ο εκτελεστικός διευθυντής του ιδρύματος Fountation for Global Governance and Sustainability (FOGGS) Γιώργος Κωστάκος και ο διευθύνων σύμβουλος Γαλλο- Ελβετικής εταιρείας βιοτεχνολογίας Ηλίας Παπαθεοδώρου. 

Την εκδήλωση θα συντονίσουν οι επικεφαλής των δύο Περιφερειακών Παρατάξεων «Πράξεις για την Μακεδονία» και «Οικολογία – Πράσινη Λύση», Χρήστος Παπαστεργίου και Φίλιππος Γκανούλης.

Σας προσκαλούμε όλους στην διαδικτυακή διαπαραταξιακή μας εκδήλωση με θέμα: “Κλιματική Κρίση στον καιρό της Πανδημίας” αύριο Δευτέρα 5/10 στις 19:00.

Πατήστε πάνω στο link https://us02web.zoom.us/j/88585553174, παρακολουθήστε τους εισηγητές μας, κάντε τις ερωτήσεις που θέλετε.