Απορίες και ερωτηματικά προκαλεί το φοβερό δυστύχημα στην Κατερίνη, που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία με τον τραγικό θάνατο που βρήκε η 38χρονη Βέρα, μητέρα τριών παιδιών χθες το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο αυτοκίνητο της άτυχης γυναίκας σημειώθηκε μηχανική βλάβη ενώ ήταν εν κινήσει και άρχισε να βγάζει καπνούς, ενώ σε ελάχιστο χρόνο τυλίχθηκε στις φλόγες. Η άτυχη 38χρονη δεν πρόλαβε να αντιδράσει και να βγει από αυτό, με αποτέλεσμα να καεί ζωντανή.

Κάτοικοι της περιοχής έσπευσαν με πυροσβεστήρες στο σημείο για να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα ενώ άμεσα έφθασαν άνδρες της πυροσβεστικής με πυροσβεστικό όχημα για να σβήσουν τη φωτιά. Για την 38χρονη γυναίκα ήταν ήδη αργά.

Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας που μίλησε στο τοπικό μέσο odelalis.gr, η γυναίκα κινούνταν με το όχημά της επί της οδού Φαρμάκη, με κατεύθυνση προς το Νοσοκομείο, όταν ξαφνικά άρχισαν να βγαίνουν καπνοί από τη μηχανή. Σταμάτησε το αυτοκίνητο δίπλα σε κάδο ανακύκλωσης, αλλά η ίδια δεν πρόλαβε να κατέβει από το όχημα, το οποίο τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες.

Και εδώ ανακύπτουν τα ερωτήματα για το πως ένα αυτοκίνητο τυλίγεται ξαφνικά στις φλόγες. υπήρξε διαρροή βενζίνης; Υπήρξε βλάβη στην αντλία καυσίμου ή μήπως υπήρξε διαρροή από κάποιο άλλο σημείο; Το αυτοκίνητο είχε συντηρηθεί σωστά; Και αν ναι γιατί δεν πρόσεξαν την βλάβη οι υπεύθυνοι;

Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα τριών παιδιών, το μεγαλύτερο εκ των οποίων είναι 20 χρονών και το μικρότερο 10 ετών.

Λίγο αργότερα εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο σημείο του δυστυχήματος όταν έφθασαν συγγενείς της οδηγού και την αναγνώρισαν. Η οικογένεια της και οι φίλοι της είναι απαρηγόρητοι.

Έρευνες για τις συνθήκες του δυστυχήματος θα διενεργήσει η τροχαία, που αναμένεται να απαντήσει και στα καίρια ερωτήματα.