Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Αρχική Ελλάδα Θετική η υποδοχή του MEGA με γρήγορη ενημέρωση και υποσχέσεις…

Θετική η υποδοχή του MEGA με γρήγορη ενημέρωση και υποσχέσεις…

Πρεμιέρα έκανε στις 6.00 το πρωί το τηλεοπτικό κανάλι «Mega», το οποίο ξεκίνησε επίσημα το πρόγραμμά του, επιστρέφοντας στον κόσμο της τηλεόρασης μετά από μακρά διακοπή.

Οι δημοσιογράφοι Νίκος Φιλιππίδης και η Μπάγια Αντωνοπούλου υποδέχτηκαν τους τηλεθεατές, με μια “μεγάλη καλημέρα” και έκαναν ποδαρικό στη νέα εποχή του καναλιού.

Πρώτος καλεσμένος στο στούντιο του «Μεγάλου Καναλιού», ήταν ο γνωστός δημοσιογράφος, ταυτισμένος με το «Mega», Πάνος Σόμπολος, ενώ ακολούθησαν και πολιτικά πρόσωπα ανάμεσα στα οποία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιώργος Κουμουτσάκος, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ  Αλέξης Χαρίτσης και πολλοί  άλλοι.

Οι πρώτες εντυπώσεις από την λειτουργία του καναλιού είναι θετικές και ακούστηκε με ικανοποίηση η δήλωση του Νίκου Φιλιππίδη ότι θα αντιμετωπίζονται ισάξια και με ισονομία όλα τα πολιτικά κόμματα.

Ο Νίκος Φιλιππίδης, έμπειρος οικονομικός και πολιτικός συντάκτης μεταπήδησε στο MEGA από τον ΣΚΑΙ, όπου κατείχε διευθυντική θέση.

Στο ίδιο μοτίβο ήταν και οι επόμενες ενημερωτικές εκπομπές, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο, αλλά με συχνά δελτία ειδήσεων και “παρέλαση” δημοσιογράφων από το συγκρότημα  των ΝΕΩΝ και του ΒΗΜΑΤΟΣ.