Μία νέα δολοφονία γαμπρού από πεθερό διαπράχθηκε στη Δυτική Αττική, αυτή την φορά  στη Νίκαια όπου σύμφωνα με πληροφορίες πεθερός σκότωσε με δίκαννο τον 39χρονο γαμπρό του και μετά αυτοκτόνησε.

Η προηγούμενη είχε σημειωθεί προ ημερών στην Αγία Βαρβάρα Αιγάλεω, όπου επίσης ένας 69χρονος πεθερός σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του.

Σήμερα το πρωί στην ΕΛΑΣ σήμανε συναγερμός ύστερα από ενημέρωση για πυροβολισμούς και δύο θύματα στην οδό Κυζίκου στη Νίκαια. Συγκεκριμένα η Αμεση Δράση ενημερώθηκε στις 8:23 το πρωί.Οταν έφθασαν εκεί οι αστυνομικοί, εντόπισαν τα δύο θύματα στον δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σχέση που συνδέει τους δύο άνδρες είναι γαμπρός και πεθερός. Δράστης και αυτόχειρας ο 64 ετών πεθερός, θύμα ο 39 ετών γαμπρός του, σύζυγός της κόρης του.

Από την Θεσσαλονίκη ο πεθερός

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πεθερός, που διέμενε στη Θεσσαλονίκη, είχε χωρίσει πρόσφατα με την σύζυγό του και θεωρούσε υπαιτίους την κόρη του και τον γαμπρό του αλλά και ότι η σύζυγός του μετά τον χωρισμό τους είχε βρει καταφύγιο στο σπίτι των παιδιών στην Νίκαια. Με αυτά στο μυαλό φαίνεται ότι βρέθηκε σήμερα το πρωί έξω από το σπίτι της κόρης του όπου και πυροβόλησε και σκότωσε τον γαμπρό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ημέρες, στις 24 Φεβρουαρίου, είχε σημειωθεί ένα ανάλογο έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα. Τότε ένας 69χρονος, με την προτροπή της συζύγου του, πυροβόλησε και σκότωσε τον 57χρονο γαμπρό του μέσα στην αυλή του σπιτιού του με καραμπίνα.