Επιθετική συμπεριφορά από δικηγόρο σε βάρος τριών δημοσιογράφων και ενός οπερατέρ, που προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα της Λάρισας σημειώθηκε λίγο πριν από τις 4 το απόγευμα έξω από το δικαστικό μέγαρο.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι τρεις δημοσιογράφοι και ο οπερατέρ προσήχθησαν έπειτα από μήνυση που έκανε εναντίον τους ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος που εκπροσωπεί οικογένειες θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μήνυση εναντίον των «4» έγινε για προσβολή νεκρών.

Ανάμεσα στον δικηγόρο και τους δημοσιογράφους υπήρξε ένταση νωρίτερα το μεσημέρι της Κυριακής έξω από το Μεταγωγών, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η απολογία του σταθμάρχη.

Ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος  άρχισε να διαπληκτίζεται με δημοσιογράφους και οπερατέρ και να προχωρά σε προφορικές μηνύσεις.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 14.30 όταν ο δικηγόρος πλησίασε τους δημοσιογράφους που βρίσκονται από νωρίς έξω από τα δικαστήρια για να καλύψουν την απολογία του σταθμάρχη και για άγνωστο λόγο προκλήθηκε ένταση, με τον κ. Θεοδωρόπουλο να φωνάζει προς το μέρος τριών δημοσιογράφων και ενός οπερατέρ.

Στη συνέχεια ειδοποίησε τις αστυνομικές δυνάμεις και υπέβαλε προφορική μήνυση για εξύβριση με τους αστυνομικούς να προχωρούν στην διαδικασία της προσαγωγής.
Αμέσως μετά οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.