Άλλα δύο θανατηφόρα τροχαία, που σημειώθηκαν στην Ελευσίνα και στη Σκιάθο, έρχονται να προστεθούν στη μακρά λίστα των δυστυχημάτων στη χώρα μας.

Αυτή τη φορά στην Ελευσίνα έχασε την ζωή του ένας 31χρονος, ενώ σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένας άνδρας 25 ετών.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα έγιναν λίγο μετά τα μεσάνυχτα όταν το ΙΧ που επέβαιναν οι δύο άνδρες ξέφυγε από την πορεία του στη συμβολή των οδών Κανελλοπούλου και Μουρίκη, πλησίον της παραλίας Ελευσίνας.

Η σοβαρότητα του τροχαίου ήταν τέτοια που το ΙΧ ανατράπηκε με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου ο τραυματίας συνοδηγός να απεγκλωβιστεί. Άμεσα στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ όπου μετέφεραν στο Θριάσιο τον άτυχο οδηγό και στο Τζάνειο σε κρίσιμη κατάσταση τον 25χρονο συνοδηγό.

Ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανατροπή του ΙΧ προκλήθηκε μετά από σύγκρουση με σταθμευμένο φορτηγό.

Σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

17χρονος νεκρός στη Σκιάθο

Στην άσφαλτο άφησε την τελευταία του πνοή ένας 17χρονος δικυκλιστής που ενεπλάκη σε τροχαίο χθες βράδυ στη Σκιάθο.

Ειδικότερα το δυστύχημα σημειώθηκε στην περιοχή της Μεγάλης ‘Αμμου, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ο 17χρονος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του και καρφώθηκε σε κάδους απορριμμάτων.

Διακομίστηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα από το ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου χωρίς τις αισθήσεις του και οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο θάνατός του ήταν ακαριαίος από την σύγκρουση, ενώ ο άτυχος οδηγός δεν φορούσε κράνος. Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Σκιάθου.