Δύσκολες ώρες περνάει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, καθώς ένα μόλις 24ωρο μετά τον γάμο του έφυγε…

Δύσκολες ώρες περνάει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, καθώς ένα μόλις 24ωρο μετά τον γάμο του έφυγε από τη ζωή η μητέρα του, μετά από μάχη με σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε δεν την άφησε να βρεθεί ούτε στον γάμο του αγαπημένου της γιου χθες(24/9) το απόγευμα, καθώς ήταν στην εντατική θεραπεία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η μητέρα του νοσηλευόταν στην εντατική από την Πέμπτη, σε ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων.

Μάλιστα η κατάσταση της υγείας της ήταν τόσο σοβαρή που ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν έτοιμος την ώρα που ντυνόταν γαμπρός, για το χειρότερο ενδεχόμενο.

Η ανάρτηση του Ντάνου

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Σε story που δημοσίευσε, κάτω από μια κοινή τους φωτογραφία, έγραψε: «Μάνα μου. Όπως τόσα χρόνια, έτσι και φέτος πάλεψες κυριολεκτικά με τον θάνατο άλλους εννιά μήνες. Μόνο εσύ ξέρεις πώς έφτασες ως εδώ».

«Αφού μας ευχήθηκες κι είδες ότι έγινε ο γάμος μας, τότε ηρέμησες. Σήμερα μου είπανε πως έφυγες. Δεν έφυγες, γιατί θα σε φέρω πάντα μαζί μου. Σε ευχαριστώ που είμαι γιος σου. Καλό παράδεισο μάνα μου», συμπλήρωσε.

Ανάρτηση Ντάνου

 

Το άρθρο Γιώργος Αγγελόπουλος: Πέθανε η μητέρα του μια μέρα μετά τον γάμο του-Το συγκινητικό «αντίο» του εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.