«Ποιον βλάψαμε; Ποιον πειράξαμε; Πόσο σκατόψυχος κόσμος υπάρχει;». Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό αναμένεται να είναι και το…

«Ποιον βλάψαμε; Ποιον πειράξαμε; Πόσο σκατόψυχος κόσμος υπάρχει;». Ιδιαίτερα αποκαλυπτικό αναμένεται να είναι και το σημερινό (27/09) επεισόδιο της σειράς «Η Γη της Ελιάς» στις 21:00, που επέστρεψε εκ νέου φέτος, μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Η Χάιδω είναι έξαλλη για τον εμπρησμό στα θερμοκήπια και με τον Λυκούργο αρχίζουν να πιστεύουν ότι κάποιος θέλει να τους βλάψει.

«Ποιον βλάψαμε; Ποιον πειράξαμε; Όλα έγιναν στάχτη και μπούρμπερη».

  • Τι θα δούμε, ωστόσο, αναλυτικά στο σημερινό νέο επεισόδιο;

 

Υπενθυμίζεται ότι η τρίτη σεζόν της αγαπημένης ελληνικής σειράς «Η Γη της Ελιάς» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Κυριακής (24/9).

Σήμερα, Τετάρτη (27/9), θα προβληθεί το τρίτο επεισόδιο της τρίτης σεζόν και ήδη οι εξελίξεις «τρέχουν» σαν… νερό.



Ο Λυκούργος μεταφέρει στον Κουράκο την πληροφορία του Κωνσταντίνου σχετικά με τον εισβολέα, ενώ ο Κουράκος κάνει κουβέντα στη Δήμητρα σχετικά με τον Ορέστη και καταλαβαίνει πως εκείνη είναι σοκαρισμένη από όσα έχει μάθει και δεν είναι πρόθυμη να προχωρήσει σε ερωτική σχέση μαζί του.



Η Αρετή, όσο έχει το χέρι της σε γύψο, εξακολουθεί να βασανίζει τη Βασιλική με παράλογες απαιτήσεις, γεγονός, που εξοργίζει τον Στάθη, ο οποίος δεν διστάζει να της μιλήσει έξω από τα δόντια:

«Αρετή, μαζέψου γιατί θα μείνεις μόνη σου.

Η Βασιλική δεν είναι το δουλικό σου», της επισημαίνει.

Ο Σωτήρης βάζει φωτιά στο θερμοκήπιο των Στεφαναίων και η Χάιδω λυγίζει, γνωρίζοντας πλέον πως η οικογένειά της έχει έναν επικίνδυνο εχθρό.

  • Οι μέρες προβολής της σειράς θα είναι από Δευτέρα ως Πέμπτη στις 21:00 αρχικά και στη συνέχεια, ίσως υπάρξει διαφοροποίηση και μάλλον κάθε Κυριακή την ίδια ώρα, με ένα μικρό ενδεχόμενο κάποιες Παρασκευές να βλέπουμε επιπλέον επεισόδιο.

Το άρθρο Γη της Ελιάς-Επεισόδιο Τετάρτης (27/9): «Ποιον βλάψαμε; Ποιον πειράξαμε;» (vids) εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.