Προφυλακίστηκε ο 28χρονος που κακοποιούσε τη σύζυγό του, ενώ του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα…

Προφυλακίστηκε ο 28χρονος που κακοποιούσε τη σύζυγό του, ενώ του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας εναντίον της.

Ο 28χρονος, αλβανικής καταγωγής, βρέθηκε σήμερα (26/9) στο Δικαστικό Μέγαρο Βόλου, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σε Ανακριτή και Εισαγγελέα, για την κατηγορία της κακοποίησης της 22χρονης συζύγου του και του παιδιού τους.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε προφυλακιστέος και οδηγήθηκε στις φυλακές της Λάρισας, ενώ του ασκήθηκε και δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.



Ο 28χρονος, ωστόσο, δεν αποδέχτηκε τη συμπληρωματική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς, όπως υποστηρίζει, δεν ήθελε να σκοτώσει τη γυναίκα του.

Σύμφωνα με όσα είπε στην απολογία του, ο καυγάς με τη σύζυγό του ξεκίνησε, όταν εκείνη του ζήτησε να παρατήσει τα πάντα και να φύγουν από τον Βόλο, προκειμένου να κάνουν μια νέα αρχή στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αγγλία.

Ο συνήγορος του Γιώργος Βελησιώτης σημείωσε, μιλώντας στο GRTimes, ότι ο εντολέας του αποδέχτηκε ότι το μεσημέρι της Πέμπτης χτύπησε τη σύζυγό του, επιφέροντας πάνω της κακώσεις γύρω από τον λαιμό κυρίως, όπως άλλωστε έδειξε και το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σύμφωνα με τον κ. Βελησιώτη, ο εντολέας του είχε μια κακή στιγμή και ζήτησε να τιμωρηθεί για την πράξη του, ζητώντας επιπλέον συγγνώμη για ό,τι έκανε. Επανέλαβε ότι ο 28χρονος δε δέχεται ότι είχε περιορισμένη στο σπίτι τη σύζυγό του.



Το άρθρο Βόλος: Προφυλακίστηκε ο 28χρονος που κακοποιούσε τη σύζυγό του εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.