Εντυπωσιακό αρχοντικό στις Σπέτσες διαθέτει ο Στέφανος Κασσελάκης , όπου  πήγαινε από παιδί, καθώς από το νησί κατάγεται ο πατέρας του.

Στο νησί ήθελε να αποκτήσει με την πρώτη ευκαιρία ένα ακίνητο υψηλής αισθητικής και όταν έμαθε πως μπήκε πωλητήριο στο συγκεκριμένο αρχοντικό, οι διαδικασίες για την αγορά έτρεξαν ταχύτατα.

Με θέα το γαλάζιο του Αργοσαρωνικού το αρχοντικό βρίσκεται στην περιοχή Κουνουπίτσα των Σπετσών με το λευκό και το μπλε να κυριαρχούν.

Η μονοκατοικία αγοράστηκε πριν από λίγα χρόνια από τον Στέφανο Κασσελάκη και ήταν το ησυχαστήριο του το καλοκαίρι ενώ εκεί πέρασε μέρος των διακοπών του.

Πρόκειται για ένα ακίνητο εντυπωσιακό μέσα στο οποίο έγιναν μια σειρά από συναντήσεις το περασμένο Αύγουστο, που όπως φημολογείται δρομολόγησαν τις εξελίξεις για την υποψηφιότητά του για την ηγεσία στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι ένα πάρα πολύ όμορφο σπίτι κοντά στην παραλία και από ότι φαίνεται θέλει κάποιες επισκευές», είπε ο αντιδήμαρχος Σπετσών, Σπύρος Φαρδέλος, μιλώντας στο Live News στο Mega. «Ο άνθρωπος ήταν σεμνός, απλός και ήρεμος. Προσωπικά χάρηκα για την γνωριμία μας», συμπλήρωσε.

«Μου είπε πως ο πατέρας του είχε καταγωγή από το νησί και είναι άνθρωπος που αγαπάει τον τόπο και τον επισκέπτεται», πρόσθεσε ο αντιδήμαρχος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο τρίτος κατά σειρά ιδιοκτήτης του αρχοντικού. Πριν από λίγα χρόνια έκλεισε η συμφωνία, αλλά το αντίτιμο της αγοράς δεν είναι γνωστό.