Για άλλη μια φορά υπερέβησαν τα εσκαμμένα οι συντελεστές του «Ράδιο Αρβύλα» με την επίκληση της σάτιρας, κατεβάζοντας ακόμα πιο χαμηλά το επίπεδο του τηλεοπτικού προϊόντος και προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρό τους μπήκε ο ποιητής Γιώργος Αλισάνογλου, καθώς η εκπομπή έπαιξε απόσπασμα στο οποίο τον διακωμωδεί την ώρα που απαγγέλλει το ποίημα «Σκούπισμα» του Ρον Πάτζετ.

Στο εν λόγω βίντεο του «Ράδιο Αρβύλα» εμφανίζεται ο κ. Αλισάνογλου να απαγγέλλει το ποίημα. Προσθέτοντας τεχνητή φωνή στο απόσπασμα, η εκπομπή έδειξε τον ίδιο να διαβάζει παρωδίες του ίδιου ποιήματος.

Ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό το επίμαχο απόσπασμα, ο ποιητής από τη Θεσσαλονίκη σχολιάζει ότι «σε μια εποχή που το καθεστώς κάνει μεγάλο πόλεμο στον πολιτισμό, το να κοροϊδεύεις και να χλευάζεις την ποίηση είναι να παίζεις το παιχνίδι τους».

Ο ποιητής χαρακτηρίζει το βίντεο ως «κωμικό-σκωπτικό-σαρκαστικό και αρκούντως διαπομπευτικό», ενώ την εκπομπή ως «μέρος της καθημερινής ξεπερασμένης πια και ανίατης “νουμερολογίας” τους».

Δεν είναι η πρώτη φορά, που οι “Ράδιο Αρβύλα” με περισσή θρασύτητα διακωμωδούν ανθρώπους της τέχνης και δημόσια πρόσωπα, καθώς, οι ίδιοι προφανώς έχουν στερέψει από ιδέες, διότι η σάτιρα και το χιούμορ θέλουν ευρεία μόρφωση και δυνατότητες σεναριακής πλοκής με ευρηματικότητα και ποιοτική ευστροφία, που στην εποχή μας σπανίζει.