Αγωνία και έντονη ανησυχία εκφράζεται για την τύχη του 31χρονου στο Μεσολόγγι καθώς τα ίχνη του αγνοούνται από την Πέμπτη και οι αρχές εξετάζουν πλέον όλα τα ενδεχόμενα, ανακρίνοντας έναν 51χρονο φίλο του αγνοούμενου.

Η επιχείρηση για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη ξεκίνησε την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου ενώ από το πρωί του Σαββάτου 6 Ιανουαρίου σε αυτή συνδράμουν κλιμάκιο της ΕΜΑΚ καθώς και μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας Διάσωσης.

mesologgi

Οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή κοντά στα παλιά ΤΕΙ του Μεσολογγίου όπου εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου.

Νωρίτερα σήμανε συναγερμός για ένα εύρημα μέσα σε ένα πηγάδι, ωστόσο οι διασώστες που ερεύνησαν το σημείο δεν βρήκαν κάτι.

Ο 51χρονος ήταν ο τελευταίος που συνάντησε τον Μπάμπη

Για την εξαφάνιση του 31χρονου έχει κληθεί να δώσει πληροφορίες στους Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου ένας 51χρονος ο οποίος φέρεται να είναι ο τελευταίος άνθρωπος που συνάντησε τον Μπάμπη προτού εξαφανιστεί.

Άτομα του στενού, συγγενικού περιβάλλοντος του αγνοούμενου υποστηρίζουν πως ο συγκεκριμένος άνδρας διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον 31χρονο και ήταν αυτός που θα τον συνόδευε στο κυνήγι όπως συνήθιζε τα τελευταία χρόνια.

Τι είπε η αδελφή του 31χρονου

Μία από τις αδελφές του 31χρονου ανέφερε σήμερα σε τηλεοπτικό κανάλι ότι οι αστυνομικοί εξετάζουν στοιχεία από κάμερες, ενώ είπε ότι δεν γίνονται συντονισμένες έρευνες στις περιοχές των ΤΕΙ, του Αγίου Θωμά, της Αγριλιάς και του Αϊ -Συμιού, όπου συνήθιζαν να πηγαίνουν για κυνήγι ο Μπάμπης και οι φίλοι του.
Η κοπέλα είπε ακόμα ότι ο αδελφός της ζει μόνιμα στο εξωτερικό, όπως και η ίδια, αλλά είχαν έρθει στο Μεσολόγγι για τις γιορτές.