Δεν έχουν τέλος τα τροχαία στην παραλιακή Αθηνών – Σουνίου, όπου αρκετοί άνθρωποι χάνουν την ζωή τους, Σε ένα ακόμη φοβερό τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε στην παραλιακή, στα Λιμανάκια της Βάρκιζας, δύο νεαρές γυναίκες -η μία κατά πληροφορίες 18 ετών- έχασαν την ζωή τους και πέντε ακόμη να τραυματίστηκαν ελαφρά.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τη 1:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής στα Λιμανάκια στη Βάρκιζα, 1 χλμ. μετά τη λίμνη Βουλιαγμένης και 600 μέτρα πριν τη Βάρκιζα.  Ενεπλάκησαν δύο αυτοκίνητα τα οποία συγκρούστηκαν μετωπικά όταν το αμάξι που κινούνταν προς Βάρκιζα -κάτω από άγνωστες συνθήκες- βγήκε στο αντίθετο ρεύμα.

Αποτέλεσμα ήταν να ανασυρθούν δύο γυναίκες χωρίς τις αισθήσεις τους, των οποίων ο θάνατος έγινε λίγο αργότερα γνωστός, και να τραυματιστούν ελαφρώς άλλα πέντε άτομα.

Στα δύο αυτοκίνητα επέβαιναν συνολικά επτά άτομα – πέντε στο ένα, δύο στο άλλο. Οι δύο γυναίκες που ανασύρθηκαν νεκρές επέβαιναν στο ίδιο όχημα. Και στα δύο αυτοκίνητα κανείς δεν φορούσε ζώνη – οδηγοί και επιβάτες. Οι οδηγοί και των δύο οχημάτων τραυματίστηκαν ελαφρά.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό.

Όλοι μεταφέρθηκαν με το ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου τελικά διαπιστώθηκε ο θάνατος των δύο γυναικών.