Σε πικάντικες αποκαλύψεις  γύρω από την ερωτική της ζωή προχώρησε η τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα, μιλώντας…

Σε πικάντικες αποκαλύψεις  γύρω από την ερωτική της ζωή προχώρησε η τραγουδίστρια Χριστίνα Κολέτσα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Star.

Συγκεκριμένα, σχετικά με την ερωτική της ζωή η τραγουδίστρια αποκάλυψε:

«Έχω κάνει σεξ με έναν διάσημο που ήθελα» απάντησε όταν τη ρώτησε η Μαίρη Αργυριάδου με ποιον διάσημο θα ήθελε να κάνει σεξ.

«Τώρα έχω να κάνω δύο μέρες, αλλά γενικά δεν έχω κάνει και δέκα μήνες με ένα χρόνο. Έχω κάνει one night stand, αλλά κατέληξε σε σχέση», σημείωσε η Χριστίνα Κολέτσα.

«Είμαι σε σχέση. Εγώ νόμιζα ότι είμαστε καιρό μαζί και αυτός δεν το ήξερε ότι είμαστε σε σχέση για καιρό. Ήμουν σε μία φανταστική σχέση μόνη μου, αλλά η αλήθεια είναι ότι τώρα τελευταία έχουμε αποφασίσει… Είναι αυτή η ιστορία που παίζει δύο χρόνια με τα on και off της», σημείωσε αναφορικά με τη σχέση της.

Όταν ρωτήθηκε αν είχε ποτέ σχέση με συνάδελφό της, η Χριστίνα Κολέτσα απάντησε θετικά. «Και μπορεί και τώρα να τα έχω». Ανάμεσα σε μια πρόταση γάμου και ένα δεκαετές συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική, η Χριστίνα Κολέτσα επέλεξε τη ρομαντική πρόταση γάμου.

«Νομίζω ότι είναι αυτός ο άνθρωπός μου, αυτός δεν ξέρει αν είμαι εγώ», συνέχισε γελώντας η Χριστίνα Κολέτσα. «Μου έχουν κάνει δώρο αυτοκίνητο και δεν το δέχτηκα. Δέχτηκα μία τσάντα» συνέχισε η τραγουδίστρια.

«Κανόνισα να κάνω μία εμφάνιση στην οποία δεν μου διευκρίνισαν αν θα είναι μέσα ή από εκεί. Θεώρησα δεδομένο ότι θα είναι από τη δική μας την πλευρά, οπότε όταν με ειδοποίησαν και με ενημέρωσαν ότι υπάρχουν αφίσες στην άλλη πλευρά, απάντησα ότι πάντα θα είμαι στη σωστή πλευρά και όχι σε αυτήν που δεν πρέπει για όλους μας» τόνισε η Χριστίνα Κολέτσα για την εμφάνιση στην Κύπρο.Το άρθρο Χριστίνα Κολέτσα-Πικάντικες αποκαλύψεις: Το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που απείχε απ’ το σεξ! (vid) εμφανίστηκε πρώτα στο mynews.gr.