Δεν παρανομούν μόνο με τις καταλήψεις των αιγιαλών, αλλά δέρνουν κιόλας οι επιτήδειοι επιχειρηματίες, όπως προκύπτει από επεισόδιο σε παραλία της Χαλκιδικής, όπου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από υπεύθυνο beach bar ζευγάρι ηλικιωμένων.

Σύμφωνα με το MEGA, το ηλικιωμένο ζευγάρι αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού, όταν θέλησε να κάτσει με την πετσέτα του σε παραλία στη Νικήτη Χαλκιδικής.

Όπως καταγγέλλει το ζευγάρι, ηλικίας 74 και 70 ετών, νταήδες υπεύθυνοι beach bar στην Χαλκιδική και συγκεκριμένα στην παραλία Κασταμονίτη της Νικήτης τους απαγόρεψαν να κάνουν μπάνιο.

«Σάββατο πρωί δέκα η ώρα, λόγω του ότι είμαι χειρουργημένη στον εγκέφαλο, πηγαίναμε πρωί δέκα η ώρα. Ήμασταν δύο μέτρα μακριά από τις ξαπλώστρες τους σε μέρος δημόσιο. Ούτε μπροστά ούτε πάνω πετσέτα να ακουμπήσω ούτε τίποτα. Έρχεται λοιπόν κι αρχινάει να βρίζει», είπε η 70χρονη στο MEGA.

«Μου έδωσε μπουνιά στο μέρος που είμαι χειρουργημένη»

Σύμφωνα με το MEGA, ο υπεύθυνος του beach bar εκτός από τις βρισιές, δεν δίστασε να χτυπήσει την 70χρονη.

«Ο σύζυγος ήταν σκυμμένος κι έβαζε την ομπρέλα. “Θα σας πνίξω”, “θα σας πετάξω”, πολλές βρισιές… Κι εγώ η αθεόφοβη για να μη σηκωθεί ο άνδρας μου σηκώνομαι και λέω “κύριε, γιατί είμαστε αχάριστοι; Τι μας προσφέρατε και είμαστε αχάριστοι;”. Μου δίνει μια μπουνιά στο μέρος που είμαι χειρουργημένη και πέφτω κάτω στην άμμο, σηκώνεται ο σύζυγος λέει “τι κάνεις; Η γυναίκα μου είναι χειρουργημένη”», είπε η άτυχη γυναίκα.

«Περιλαμβάνει τον άνδρα μου, του βάζει τρικλοποδιά, 74 χρόνων ο άνθρωπος, τον ρίχνει κάτω, του ξεσκίζει την μπλούζα, με το ένα χέρι τον πατούσε στον λαιμό, κι ένα χέρι, καβάλα δηλαδή σαν το γαϊδούρι, στα πλευρά. Να φωνάζω βοήθεια και να μην έρθει κανένας… Έτρεξε μία κοπέλα, άγνωστη, που δεν την ξέρω να την ευχαριστήσω», πρόσθεσε.

Χειρουργήθηκε στο γόνατο ο 74χρονος

H κοπέλα ειδοποίησε την Αστυνομία και το 166, ενώ ο 74χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σπαράζοντας από τους πόνους. Η βιαιότητα των χτυπημάτων ήταν τέτοια, που χρειάστηκε να χειρουργηθεί στο γόνατο.

«Κάθισε η γυναίκα του (του υπεύθυνου), ήρθε δήθεν για να τον σηκώσει και κάθισε πάνω. Να φωνάζει ο άνδρας μου “πάρε το χέρι σου, δεν μπορώ να αναπνεύσω” και μόλις κάθισε και η γυναίκα του», είπε η 70χρονη.

Έκπληκτος από τη βαρβαρότητα της επίθεσης ήταν ο γιατρός του νοσοκομείου ενώ ο 74χρονος ήταν στο σπίτι με Π, καθώς δεν μπορεί να πατάει στο πόδι του, ενώ για να χρησιμοποιήσει τη τουαλέτα χρειαζόταν τη βοήθεια της συζύγου του.

Μετά το επεισόδιο αναμενόταν υποβολή μηνύσεων και σύλληψη του “νταή” Beach-barista.

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση προστατεύει και νταήδες

Ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε θέση για το περιστατικό ξυλοδαρμού, εξαπολύοντας βέλη κατά της κυβέρνησης, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «προστατεύει πολίτες και νταήδες».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέργιος Καλπάκης, ανάρτησε στο προφίλ του στο Facebook ότι πρέπει να μπει τέλος στην αυθαιρεσία στις παραλίες ενώ εξαπέλυσε βέλη κατά της κυβέρνησης ότι «επί τέσσερα χρόνια κλείνει το μάτι σε κάθε είδους αυθαιρεσία και ανομία».