Αντιφατικές είναι οι πληροφορίες και οι μαρτυρίες σχετικά με τους λόγους, για τους οποίους η 39χρονη στη Χαλκίδα το πρωί του Σαββάτου σκότωσε με δεκάδες μαχαιριές τον 43χρονο ξυλουργό.

Η πλευρά του θύματος υποστηρίζει τα περί ερωτικής εμμονής της 39χρονης με τον 43χρονο, λέει ότι ποτέ δεν υπήρξε μεταξύ τους σχέση και επιμένει ότι ο άτυχος ξυλουργός είχε επισκεφθεί ακόμη και δικηγόρο για να κινηθεί νομικά εναντίον της

Ωστόσο η πλευρά της 39χρονης δράστιδος προβάλλει έναν νέο ισχυρισμό. Συγκεκριμένα ο πατέρας της 39χρονης μιλώντας στην κάμερα του Star υποστήριξε ότι η κόρη του είχε πέσει θύμα βιασμού -πριν παντρευτεί- από τον 43χρονο μετά από ένα γλέντι στο σπίτι της. Υποστηρίζει δε ότι αυτό το είχε μάθει ο γαμπρός του, υπονοώντας μάλιστα ότι η κόρη του είχε πέσει θύμα σωματικής κακοποίησης από τον άνδρα της όταν το έμαθε και ότι αντιμετώπιζε προβλήματα στο γάμο της και ακόμη και οι ίδιοι είχαν δει τα σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπό της.

Όμως, όπως είπε το ζευγάρι δεν ήθελε να χωρίσει ενώ όταν τους είχαν πει για το περιστατικό του βιασμού, χωρίς να κατονομάσουν τον δράστη, ο γαμπρός του είχε πει ότι αν δεν είχε τα παιδιά θα είχε σκοτώσει ο ίδιος τον βιαστή της συζύγου του.

“Βλέπαμε την κόρη μας να κακοποιείται”

«Βλέπαμε πράγματα που δε μας άρεσαν. Βλέπαμε την κόρη μας να κακοποιείται, να απομονώνεται, δε σήκωνε τα τηλέφωνα, δεν ασχολιόταν με το σπίτι της, όπως έκανε στο παρελθόν. Ανησυχήσαμε. Μας είχε πει μια κουβέντα για διαζύγιο, αλλά ούτε ο ένας, ούτε ο άλλος το ήθελε», είπε ο πατέρας της 39χρονης περιγράφοντας την κατάσταση της κόρης του τα τελευταία χρόνια.

«Ψάξαμε να βρούμε το πρόβλημα και μας ομολόγησε ότι πριν τον γάμο της είχε πέσει θύμα βιασμού από το θύμα, μια βραδιά σε ένα γλέντι στο σπίτι. Δεν το είχε πει σε κανέναν, δεν το είχε καταγγείλει. Μας είπε επίσης ότι τα τελευταία χρόνια το θύμα διέδιδε στο χωριό ότι είχαν ερωτικές σχέσεις. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να επηρεαστεί ο γαμπρός μας και να αντιδρά βίαια. Την είχαμε δει με σημάδια στο μάτι», πρόσθεσε.

«Σε μια συζήτηση ο γαμπρός μου, μού είχε πει ότι αν δεν είχε παιδιά θα σκότωνε τον 43χρονο. Εγώ τον γνώριζα, αλλά δεν ήξερα ότι είναι εκείνος με τον οποίο είχαν πρόβλημα η κόρη και ο γαμπρός μου. Υπάρχει ένα θύμα, είναι τραγικό, έχουν τη συμπόνια μου», είπε ο πατέρας της 39χρονης δράστιδας της δολοφονίας.

Άλλα λέει η πλευρά συγγενών του θύματος

Όσον αφορά την πλευρά του θύματος, ο αδελφός του αναφέρει στην ΕΡΤ ότι ο 43χρονος είχε εκμυστηρευτεί την παρενόχληση από την δράστιδα και διαψεύδει οποιαδήποτε ρομαντική σχέση μεταξύ τους.

«Μου είχε πει ο αδερφός μου ότι έχω πρόβλημα, με ενοχλεί γιατί νομίζει λέει ότι είχαμε σχέση. Του λέω “έχετε κάτι” και μου λέει τρελός είσαι, και βέβαια όχι. Τον συμβούλευα να το πει στον άντρα της γιατί ήταν φίλοι. Μου είπε ότι το είπε αλλά εκείνος πίστευε τη γυναίκα του και του λέω αδελφέ πήγαινε σε δικηγόρο».

«Ήταν η “λογική”, ακριβώς, αυτή. “Αν δεν σε έχω εγώ, δεν θα σε έχει καμία”. Ακριβώς έτσι μου είχε μεταφερθεί από τον τότε εντολέα μου και τώρα θύμα. Φαίνεται, ότι στο μυαλό της η κυρία δούλεψε ένα σχέδιο, το οποίο εκτέλεσε, μετά από δύο χρόνια», εξήγησε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος.

Θα απολογηθεί την Τετάρτη η 39χρονη

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη (24/01) έλαβε η 39χρονη κατηγορούμενη προκειμένου να προετοιμάσει την υπεράσπισή της

Οι αρχές, έχουν στην κατοχή τους τα κινητά τηλέφωνα του 43χρονου θύματος και της 39χρονης, προκειμένου να εντοπιστεί το κίνητρο της δολοφονίας.

Μέσω των κινητών τηλεφώνων οι αρχές θα μπορέσουν να δουν τα μηνύματα που έχουν ανταλλάξει ο 43χρονος με την 39χρονη, τι κλήσεις υπήρχαν μεταξύ τους, αλλά και να διαπιστωθεί εάν όντως το θύμα δεχόταν απειλές από την 39χρονη.