Ένα ακόμη φοβερό τροχαίο δυστύχημα με επτά νεκρούς σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Εγνατία οδό, στην στο τμήμα Κομοτηνής – Ξάνθης, στο ύψος των νέων διοδίων του Ιάσμου.

Αστυνομικοί εντόπισαν λαθροδιακινητή, ο οποίος μετέφερε σε αυτοκίνητο παράτυπους μετανάστες επί της Εγνατίας οδού. Όταν του έκαναν σήμα να σταματήσει, εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα το όχημα να ανατραπεί. Όταν το εντόπισαν οι αστυνομικοί, από την άμορφη μάζα σιδηρικών απεγκλώβισαν επτά νεκρούς και οκτώ τραυματίες, από τους οποίους οι δύο σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας  XanthiNews.gr το επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε Μολδαβός και κινούνταν με υπερβολική ταχύτητα πάνω στην Εγνατία προσπάθησε να βγει από την Εγνατία προς τον παράδρομο και έπεσε πάνω στα διόδια του Ιάσμου.

Οι τραυματίες παραλήφθηκαν από σταθμούς του ΕΚΑΒ και διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής. Η ταυτότητα των νεκρών δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Είναι ένα από τα πολλά τροχαία, που σημειώνονται υπό ανάλογες συνθήκες τα τελευταία χρόνια κατά μήκος της Εγνατίας οδού.