Ένα απίθανο τροχαίο δυστύχημα συνέβη σε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων από τον Βόλο, καθώς την ώρα που κινούνταν με το αυτοκίνητο τους στην εθνική οδό Λάρισας-Βόλου, στο ύψος της Χαλυβουργίας ο οδηγός υπέστη ανακοπή και κατέρρευσε εν κινήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thenewspaper.gr, η σύζυγος του τότε έπιασε το τιμόνι και το αυτοκίνητο αφού χτύπησε στις προστατευτικές μπάρες ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου.

Διερχόμενος οδηγός ο οποίος είδε τι συνέβη σταμάτησε αμέσως για να προσφέρει βοήθεια ενώ στο αυτοκίνητο βρίσκονταν και η σύντροφος του.

 «Επαθε ανακοπή καρδιάς και ξεψύχησε όταν πήγαμε εμείς»

Όπως ανέφερε ο ίδιος στο thenewspaper.gr: «Πήγαμε την γυναίκα του ανθρώπου στο νοσοκομείο. Ο άνθρωπος αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε στα πόδια της γυναίκας του και εκείνη έπιασε το τιμόνι, αλλά έπεσαν στις μπάρες. O άνθρωπος έπαθε ανακοπή καρδιάς και ξεψύχησε όταν πήγαμε εμείς εκεί».

Στο σημείο έσπευσαν δυο πυροσβεστικά οχήματα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι επέστρεφε από την Λάρισα όπου είχε πάει σε συγγενικά τους πρόσωπα για να γιορτάσουν το Πάσχα.