Το ενδεχόμενο να είχε καταναλώσει αλκοόλ ο σταθμάρχης θα ερευνηθεί πιθανότατα από την τακτική ανάκριση μετά την καταγγελία  δικηγόρου ενός τραυματία από το δυστύχημα των Τεμπών ότι στο σταθμό της Λάρισας είχε στηθεί πάρτι μετά την αναχώρηση της μοιραίας αμαξοστοιχίας.

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος Γιώργος Μπαρτζώκης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, χθες αργά το βράδυ του έδωσαν μία πληροφορία για γιορτή με μουσική στο σταθμό.

Κάτοικοι της περιοχής κοντά στο σταθμό του ΟΣΕ στη Λάρισα, του μετέφεραν όπως είπε ότι το μοιραίο βράδυ, μετά από την αναχώρηση του τρένου, στήθηκε στο σταθμαρχείο γιορτή, με μουσικές.

«Μου ήρθε μια πληροφορία από κατοίκους της περιοχής του ΟΣΕ Λάρισας, εκεί που βρίσκεται ο σταθμός. Μου είπαν πως την ώρα του ατυχήματος ακούγονταν τραγούδια και χαρές μέσα από το σταθμαρχείο της Λάρισας. Σαν πάρτι… Αυτό έγινε μετά τις 11 το βράδυ, μετά την αναχώρηση των τρένων. Μόλις έφυγε το τρένο από τη Λάρισα άρχισαν μουσικές», ανέφερε ο κ. Μπαρτζώκης δικηγόρος πολιτικής αγωγής του Λάζου Παπαζήση.

Μάλιστα όπως σημείωσε του είπαν πως η συγκεκριμένη κατάσταση με τα τραγούδια μέσα από τον σταθμό συνέβη για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.

Αν όντως αληθεύει η καταγγελία πιθανόν το λάθος να συνδυαστεί με κατανάλωση αλκοόλ, κάτι, που αποτελεί ντροπή για τον ΟΣΕ και όλες τις άλλες υπηρεσίες.