Αρχική Ελλάδα Φοβερές αποκαλύψεις για την δολοφονία της 23χρονης εγκύου – Κατηγορούνται η μάνα...

Φοβερές αποκαλύψεις για την δολοφονία της 23χρονης εγκύου – Κατηγορούνται η μάνα της, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά της, που φέρεται ως μαστροπός

Σοκ και φρίκη προκαλούν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της δολοφονίας της 23χρονης μητέρας τριών παιδιών, Φαίης Μπακογιώργου στον Άγιο Παντελεήμονα της Αθήνας τον Οκτώβριο του 2021

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η μητέρα της κοπέλας, η αδερφή της και η σπιτονοικοκυρά, που φέρεται ως μαστροπός κατηγορούνται ότι σκότωσαν την 23χρονη έγκυο, αλλά διώκονται και για τον θάνατο μιας άλλης γυναίκας.

Κατόπιν αυτών οι τρεις γυναίκες είναι αντιμέτωπες με βαρύτατες κατηγορίες: για δύο ανθρωποκτονίες -τη δολοφονία της 23χρονης και μίας ηλικιωμένης γυναίκας- καθώς και για εμπορία ανθρώπων, αφού φέρονται ότι εξέδιδαν την κοπέλα.

Δικηγόρος του πατέρα της: Φαίνεται ότι την εξέδιδαν

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή LIVE NEWS σήμερα Τετάρτη (8/11/2023) συνελήφθησαν η μητέρα, η αδερφή και η κοπέλα που “φιλοξενούσε” την έγκυο μητέρα των τριών παιδιών.

Η δικηγόρος Βούλα Δημητριάδου έκανε λόγω για εμπορία ανθρώπων αφήνοντας να εννοηθεί ότι μητέρα και αδερφή εξέδιδαν την Φαίη.

«Η κοπέλα βρέθηκε 500 μέτρα από το σπίτι της τυλιγμένη σε κουβέρτα. Με πρωτοβουλία του πατέρα μου ανατέθηκε αυτή η υπόθεση. Η σορός του κοριτσιού ταυτοποιήθηκε μετά από καιρό. Για ένα χρόνο δεν έγινε κάτι. Μετά υποβάλλαμε εμείς μήνυση για να συνεχίσουν οι έρευνες. Έγινε η έρευνα από το Ανθρωποκτονιών και κατηγορούμενες είναι η μητέρα, η αδελφή και μη σπιτονοικοκυρά για κακουργηματικές πράξεις, μεταξύ αυτών και η ανθρωποκτονία. Αφορά και την εμπορία ανθρώπων η κατηγορία. Η μητέρα και η αδελφή της φαίνεται πως την εξέδιδαν».

Συγκλονίζει η ιστορία της κοπέλας

Τα ίχνη της 22χρονης εγκύου είχαν χαθεί στις 8 Οκτωβρίου 2021 στην Κυψέλη. Για την εξαφάνισή της είχε εκδοθεί missing alert, με την κοπέλα να εντοπίζεται νεκρή την ίδια ημέρα.

Από τότε ο πατέρας της προσπαθεί να βρει τον δολοφόνο του παιδιού του, ψάχνοντας πληροφορίες για το διαμέρισμα «κολαστήριο» όπου έμενε η Φαίη Μπακογιώργου, με τον ίδιο να καταγγέλλει ότι η κόρη του είχε πέσε θύμα εκμετάλλευσης και μαστροπείας.

«Τη χτυπούσαν και την κακοποιούσαν, χτυπούσαν και τα παιδιά. Την εξωθούσαν στην πορνεία, γι΄αυτό και είχε τόσα παιδιά σε τόση μικρή ηλικία. Ήξεραν ότι εάν εγώ μάθαινα κάτι θα κινούσα γη και ουρανό», είχε δηλώσει τότε ο πατέρας της Φαίης.

Από την πλευρά τους, η μητέρα και η αδελφή της Φαίης ισχυρίζονταν ότι ο πατέρας της γνωρίζει τον δολοφόνο του θύματος και ότι θα πρέπει να μιλήσει.

Είχε βρεθεί έξω από ένα πάρκινγκ

Η γυναίκα είχε βρεθεί 500 μέτρα από το σπίτι της έξω από ένα πάρκινγκ. Τότε, ο πατέρας της 23χρονης έκανε μήνυση και ζητούσε να διερευνηθεί ο τρόπος θανάτου του. Μάλιστα, είχε βάλει ειδικό ερευνητή για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Η κοπέλα “φιλοξενούνταν” σε ένα διαμέρισμα με τη μητέρα και την αδελφή της σε μία τρίτη γυναίκα.