Ένας άγνωστος άνδρας, που εμφανίζεται ως μανιακός, σεξομανής, έχει σκορπίσει τον τρόμο εδώ και λίγες ημέρες στην περιοχή των Εξαρχείων, έχοντας επιτεθεί σε δύο κοπέλες και σε μια ανήλικη 13 ετών.

Και τα τρία περιστατικά έχουν λάβει χώρα σε πολυσύχναστες οδούς στο κέντρο της Αθήνας, με τους κατοίκους των Εξαρχείων να είναι ιδιαίτερα αναστατωμένοι καθώς ο άνδρας που έχει καταγγελθεί στις Αρχές κυκλοφορεί ελεύθερος.

Οι τρεις επιθέσεις έχουν σημειωθεί μέσα σε διάστημα μόλις δυο ημερών, με τις αστυνομικές Αρχές να μελετούν λεπτομερώς ξεχωριστά κάθε καταγγελία προκειμένου να φτάσουν στον δράστη.

Η πρώτη επίθεση, σύμφωνα με τη σχετική καταγγελία, έγινε το περασμένο Σάββατο. Θύμα ένα 13χρονο κορίτσι. Η επίθεση σημειώθηκε καθώς η ανήλικη ανέβαινε εξωτερική σκάλα κτιρίου. Τότε, το κορίτσι κατήγγειλε, ότι ένας άγνωστος άνδρας την άρπαξε από τη μέση και προέβη σε γενετήσιες πράξεις. Η 13χρονη άρχισε να ουρλιάζει και ο δράστης το έβαλε στα πόδια.

Άλλες δύο επιθέσεις με διαφορά λίγων λεπτών

Οι άλλες δύο επιθέσεις καταγγέλθηκε ότι έγιναν χθες, Δευτέρα. Συγκεκριμένα δύο γυναίκες (διαφορετικές περιπτώσεις μεταξύ τους) κατήγγειλαν ότι χθες νωρίς το πρωί καθώς περπατούσαν σε κεντρικούς δρόμους των Εξαρχείων δέχθηκαν επίθεση από άγνωστο άνδρα.

Η μία εκ των δύο γυναικών κατήγγειλε ότι ο άγνωστος την ακινητοποίησε με τη χρήση σωματικής βίας, την πέταξε στο έδαφος της έκλεισε το στόμα και προέβη σε γενετήσιες πράξεις που δεν ολοκλήρωσε καθώς αυτή άρχισε να φωνάζει και μαζεύτηκε κόσμος, με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Η δεύτερη γυναίκα κατήγγειλε ότι δέχθηκε επίθεση στην ίδια περιοχήαπό άγνωστο άνδρα ο οποίος επιχείρησε να την ακινητοποιήσει και να της κλείσει το στόμα. Η ίδια κατάφερε να αντισταθεί και o δράστης τράπηκε σε φυγή.

Με βάση τις περιγραφές των γυναικών οι αστυνομικοί προβαίνουν σε ελέγχους στοιχείων και σε προσαγωγές για τον εντοπισμό του δράστη.