Μια φοβερή τραγωδία βρίσκεται πίσω από την αυτοκτονία της 48χρονης γυναίκας στην Πάτρα, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο αδερφός της άτυχης διαφημίστριας.

Ο ίδιος ανέφερε στον Alpha ότι η γυναίκα έβαλε τέλος στη ζωή της καθώς προηγήθηκε μια  σειρά των γεγονότων την ημέρα που αποφάσισε να φτάσει στο απονενοημένο διάβημα.

Τόνισε πως το προηγούμενο βράδυ, το Μεγάλο Σάββατο, ήταν μαζί της, όπως και η άλλη αδερφή τους, όπου την είδαν στενοχωρημένη και τους είχε ζητήσει να μείνει μόνη της. Δεν είχε φαντάστηκαν όμως ότι θα μπορούσε να φτάσει στο σημείο να βάλει τέλος στη ζωή της, πέφτοντας στη θάλασσα με το αυτοκίνητό της.

«Δεν μας είχε πει κάτι, ούτε είχαμε καταλάβει κάτι. Την Κυριακή του Πάσχα το πρωί, όταν έφυγε από το σπίτι της μητέρας μου, απ ότι μάθαμε πήγε στο νοσοκομείο του Ρίου στην κλινική για να ζητήσει βοήθεια. Κάλεσαν τον γιο της στο τηλέφωνο αφότου έφυγε και του είπαν ότι “δεν μπορούμε να την κρατήσουμε, θα πρέπει να την φέρετε με εισαγγελική, για να μπορέσουμε να την κρατήσουμε. Αφού έφυγε (μόνη της) από εκεί, πήγε και έκανε αυτό που έκανε» τόνισε.

Η 48χρονη, μητέρα δύο παιδιών, αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ήταν θέμα χρόνου η κατάσχεση του σπιτιού της. «Τον τελευταίο μήνα έμενε με την μητέρα μου, της ήρθε κατασχετήριο για το σπίτι» πρόσθεσε ο αδερφός της.

«Με τα χρόνια έπεσε η διαφήμιση και έφτασε σε σημείο που δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια της, ούτε να πληρώνει το δάνειο. Είχε και δύο μικρά παιδιά. Αυτό την έριξε πολύ ψυχολογικά. Προσπάθησε να σταθεί στα πόδια της με δουλειές εδώ στην Πάτρα, σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Όλο αυτό την είχε ταράξει, εδώ και έναν χρόνο ακολουθούσε αγωγή» σημείωσε, προσθέτοντας πως μετά από μία μόλυνση που είχε, σταμάτησε την θεραπεία.