Μυστήριο καλύπτει στο Ηράκλειο τον θάνατο της 17χρονης Νικολέττας, μετά από πτώση από την γέφυρα του Αποσελέμη στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης στην κατεύθυνση προς Άγιο Νικόλαο.

Σύμφωνα με το creta24, η αστυνομία συγκλίνει στο σενάριο της αυτοκτονίας, αφού της μοιραίας πτώσης είχαν προηγηθεί τηλεφωνήματα οδηγών στο 100, που έκαναν λόγο για μια κοπέλα η οποία ακροβατούσε με εμφανή διάθεση να πέσει από τη γέφυρα.

Η μαθήτρια σύμφωνα με πληροφορίες, έφυγε με τα πόδια από το σχολείο της, τελειώνοντας την εξέταση της στο πλαίσιο των ενδοσχολικών εξετάσεων, λίγο πριν πέσει από τη γέφυρα, ύψους 50 μέτρων.

Τραγικές φιγούρες η μητέρα και η αδελφή της 17χρονης, οι οποίες βρέθηκαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η μαθήτρια, απευθύνοντας έκκληση προς όποιον έτυχε να περάσει από το σημείο την ώρα του δυστυχήματος να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, μεταξύ άλλων, κλήθηκαν για να καταθέσουν καθηγητές και μαθητές του σχολείου της 17χρονης ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου, πραγματοποιήθηκε κλήση στην Αστυνομία από άτομο που είδε την 17χρονη στη γέφυρα.

Οι έρευνες στρέφονται προς όλες τις κατευθύνεις και στο ενδεχόμενο η ανήλικη να αντιμετώπιζε προβλήματα ή να είχε προηγηθεί κάποιο περιστατικό που την αναστάτωσε. Παράλληλα, η οικογένεια της ανήλικης απευθύνει έκκληση στους οδηγούς που έτυχε να περνούν από το σημείο την ώρα του τραγικού περιστατικού και ενδεχομένως είδαν όσα διαδραματίστηκαν να καλέσουν στην αστυνομία για να δώσουν περισσότερα στοιχεία.
Ψυχολόγοι στο σχολείο της 17χρονης

Στο μεταξύ, οι συμμαθητές της, που συνεχίζουν να δίνουν ενδοσχολικές εξετάσεις, έχουν περιέλθει σε κατάσταση σοκ και για αυτό το λόγο στο σχολείο βρίσκονται ψυχολόγοι, προκειμένου να παρέχουν στήριξη σε όποια παιδιά το έχουν ανάγκη.

Αδερφή της Νικολέττας: Η 17χρονη θα έφευγε για σπουδές στο εξωτερικό

Σε δηλώσεις της στην Τηλεόραση CRETA, την Πέμπτη, λίγες μόλις ώρες μετά την τραγωδία, η μεγαλύτερη αδερφή της αδικοχαμένης Νικολέττας ανέφερε:

«Ξέρω ότι σίγουρα δεν αυτοκτόνησε. Γιατί να αυτοκτονήσει ένα παιδί χαρούμενο. Μιλούσαμε πολύ συχνά, μου έλεγε όλες τις σκέψεις της, γιατί να αυτοκτονήσει;».

«Ήταν μια χαρά, ήταν πολύ χαρούμενη γιατί ξέραμε ότι θα φύγουμε στο εξωτερικό. Κάποιες φορές αγχωνόταν λίγο με τις εξετάσεις, γιατί ήθελε να βγάλει έναν καλό βαθμό για το σχολείο, αλλά ήξερε ότι θα πάει να σπουδάσει στο εξωτερικό, οπότε δεν την ένοιαζε και τόσο.

Την είχαν δει και το πρωί στη στάση του λεωφορείου, είχε βάλει και τα ωραία της ρούχα, ήταν μια χαρά. Ήταν η τελευταία ημέρα αύριο που θα έγραφε εξετάσεις στο σχολείο και ήταν μια χαρά. Ετοιμαζόταν για το καλοκαίρι, για να πάει για μπάνια, να ζήσει τη ζωή της. Ήταν πολύ χαρούμενο παιδί, δεν ξέρω…», ανέφερε με τρεμάμενη φωνή.