Σε ώρα υπηρεσίας έχασε την ζωή του ένας 44χρονος αστυνομικός, όταν η μηχανή που οδηγούσε χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στις 8:50 το πρωί στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.

Συγκεκριμένα, ΙΧΕ αυτοκίνητο, που οδηγούσε γυναίκα, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 44χρονος αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξάνδρειας.

Ο 44χρονος άνδρας εκτελούσε υπηρεσία εποχούμενης περιπολίας, με αποτέλεσμα την ανατροπή της υπηρεσιακής μοτοσικλέτας και την πρόσκρουση σε κράσπεδο και κολώνα ηλεκτροδότησης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. 

Ο αστυνομικός διακομίσθηκε με το ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο και στη συνέχεια κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.

Νεκρός και 62χρονος σε σύγκρουση Ι Χ με φορτηγό

Ένας 62χρονος άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό, αργά το μεσημέρι στο 18ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Σερρών, στο ύψος του Δρυμού.

Χρειάστηκε μάλιστα η συνδρομή τεσσάρων πυροσβεστών με δύο οχήματα προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό. Με τη χρήση διασωστικής σειράς ο άνδρας απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.