Ένα βασανιστικό μαρτύριο έζησε επί οκτώ ώρες από την στιγμή που ο 40χρονος σύντροφός της την έδεσε με ιμάντες έως την ώρα που κατάφερε να αποδεσμευτεί και να πηδήξει από τον 3ο όροφο στον 1ο για να ζητήσει βοήθεια, η 36χρονη με καταγωγή από την Κίνα στον Νέο Κόσμο.

Το μαρτύριό της ξεκίνησε στις 11:30 το πρωί του Σαββάτου, όταν ο 40χρονος σύντροφός της τη γρονθοκόπησε στο κεφάλι. Στη συνέχεια, της έδεσε με δεματικά τα χέρια και τα πόδια και την βίασε.

Κατόπιν, υπό την απειλή ψαλιδιού, απαίτησε από αυτή χρήματα και επί 4 ώρες, από τις 12:00 το μεσημέρι έως τις 16:00 το απόγευμα, έκανε μεταφορές χρημάτων από τον λογαριασμό της στον λογαριασμό του.

Όπως ανέφερε η 36χρονη, της αφαίρεσε περισσότερα από 100.000 γουάν. Αμέσως μετά ο δράστης έφυγε από το σπίτι και την άφησε δεμένη.

Λύθηκε και πήδηξε από το μπαλκόνι

Στις 19:30 το απόγευμα, με τη χρήση του ψαλιδιού, κατάφερε να λύσει τα δεσμά της και πήδηξε από το παράθυρο του 3ου στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου. Εκεί ζήτησε βοήθεια από μια ανήλικη, που κάλεσε την αστυνομία και ασθενοφόρο.

Μέχρι στιγμής ο σύντροφός της δεν έχει εντοπιστεί και δεν αποκλείεται να έχει προλάβει να διαφύγει στην Κίνα.